Alaniz boeken?

Alaniz-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Alaniz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Alaniz

Alaniz, deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd en brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genre’s, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer Sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bonnie Rait, Etta James en Martina Mc Bride.

Een op maat gemaakte formatie

Ze heeft ook een speciaal repertoire met country-nummers van oa. Patsy Cline en Reba Mcentire. Zangeres Alaniz kan solo optreden maar ook in verschillende bezettingen. Zij is daarom uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privé party, bruiloft of evenement. Voor iedere gelegenheid een op maat gemaakte formatie, dus u kunt kiezen voor een volledig orkest, zangduo en voor de wat meer ingetogen en chiquere gelegenheden kan zangeres Alaniz alleen voor U optreden. Hiermee brengt ze haar easy-listening repertoire in een perfecte setting. Ze zorgt voor een warme muzikale sound, jarenlange ervaring en enthousiasme worden samengevoegd tot een relaxte sound van easy-listening met een vleugje jazz en blues. Een muzikale omlijsting die minder uitbundig en meer ingetogen is, zij brengt een exclusief repertoire wat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een dinerdansant, een receptie, (bedrijfs-)opening, (gala-)diner, huwelijksplechtigheid of zakelijke bijeenkomst.

Boekingen Alaniz

Het repertoire is speciaal samengesteld voor deze gelegenheden, en uiteraard is het geluidsvolume aangepast, zodat gasten gemakkelijk met elkaar kunnen converseren.Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, sloten, beurzen maar ook bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten. Met een zeer chique “star sky” doek als achtergrond en uiteraard passende kleding, brengt zangeres Alaniz tijdens haar optreden nog meer exclusiviteit. Zij werkt met professionele orkestbanden, speelt daarbij met een aantal nummers gitaar en percussie waaronder conga. Zij beschikt over een eigen geluid- en lichtset, zodat zij altijd als zangeres alleen een optreden kan verzorgen.

Alaniz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alaniz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alaniz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alaniz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alaniz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alaniz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alaniz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alaniz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!