Sandra van Nieuwland boeken?

sandra van nieuwland boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

icon-notice

Opmerking

The Voice Of Holland (2012)

Sandra van Nieuwland boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sandra van Nieuwland

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak vanwege haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers ‘More’ en ‘Keep Your Head Up’. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album ‘And More’ wordt platina naast meerdere gouden en platina awards.​

Na het Voice avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie-nummers. Haar sterke popalbum ‘Banging On The Doors Of Love’ levert de succesvolle single ‘Hunter’ op en wordt bekroond met dé Edison Pop voor Beste Album (geproduceerd door Tjeerd Bomhof).​

Haar derde album ‘Breaking New Ground’ komt uit in november 2015. Een plaat met nog meer aandacht voor haar unieke vocale geluid aangevuld met prachtige strijkers partijen. Na meerdere club- en theater tours verzorgt Sandra in het najaar van 2016 het voorprogramma van niemand minder dan Bryan Ferry.

Album over identiteit, en de illusies van het leven

2018 is het jaar van nieuwe in eigen beheer uitgebrachte muziek met een meer elektronisch karakter. Het album ‘Human Alien’ landt op aarde en bevat liedjes met een verhaal welke tegelijkertijd het verhaal vertellen van ‘geen verhaal’. Een album over identiteit, en de illusies van het leven. Wat is eigenlijk echt? De release wordt opgevolgd door alweer haar derde theatertour met 25 shows door het hele land.

Tevens reist Sandra dit jaar mee als een van de artiesten van de Elvis Comeback Special (tournee door de Strange Brew-band) samen met Barry Hay, Lucas Hamming, Anne Soldaat, Yorick van Norden en Ntjam Rosie.

2019 begint met het componeren en schrijven van de muziek voor de show ‘Volgens Mij’ van het theatergezelschap Bonte Hond. Een bijzonder project in het kader van Bevrijdingsdag. Sandra gaat mee op tour en treedt tevens op voor Premier Rutte op 5 mei.

Stichting Simon de Heer

Naast het theaterproject schrijft Sandra meer liedjes voor verschillende kunstprojecten. Zoals voor Stichting Simon de Heer (Nederlandse schilder), waarvan in 2020 een aantal nummers zullen verschijnen.

Er volgt dit jaar nog een tournee met de Strange Brew-band waar Sandra klassieke Woodstock-nummers (Jefferson Airplane en Janis Joplin) brengt met artiesten als Frank Lammers, Pablo van de Poel (De Wolff), Ricky Koole, Stéphanie Struijk en Paul de Munnik in ‘One Piece of Music’.

Het is alweer even geleden dat Sandra langs de Nederlandse poppodia reisde. Maar vanaf april is het weer zover. Onder de naam Human Alien And More zullen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album spelen. Ook eerder werk van onder meer haar platina-album And More en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers zullen ten gehore worden gebracht. De clubtour trapt af op 18 april in Amsterdam en zal meerdere steden in Nederland aandoen. Kaarten voor de shows zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Boekingen Sandra van Nieuwland

En er is meer nieuws in aantocht. Afgelopen herfst schreef Sandra Little one, vlak nadat haar ex en vader van haar drie zoons vertelde dat hij een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. Sandra: ‘In eerste instantie schrok ik van het nieuws, dit was waar ik altijd bang voor was geweest. Gelukkig veranderen ook emoties met de tijd. Het zal alles wel weer even op zijn kop zetten. Zelfs na een lange tijd. Maar het is ook mooi. Ik ben oprecht blij voor ze.’ Met Little one verwelkomt Sandra dit nieuwe leven en vertelt ze hoe ze deze situatie ervaart. Hoewel het een klein en gevoelig nummer is, heeft het nog steeds de moderne, elektronische feel die ook op haar album Human Alien de boventoon voert. Little one komt uit op 28 februari en zal te beluisteren zijn via alle bekende online kanalen.

Kom in de stemming

Sandra van Nieuwland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sandra van Nieuwland te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sandra van Nieuwland wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sandra van Nieuwland viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sandra van Nieuwland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sandra van Nieuwland boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sandra van Nieuwland kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sandra van Nieuwland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!