Ali Osram boeken?

Ali-Osram-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ali Osram boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ali Osram

Ali Osram is bekend van zijn telefoongesprekken met niets vermoedende “slachtoffers” waaronder gesprekken met de titels “De Escortservice” en “De Koekoeksklok”. Ali heeft last van de taalbarrière en struikelt daardoor over het Nederlands taalgebruik. Ali Osram was lange tijd te horen op onder andere Q-music en 3 FM. Na 3 jaar vond Ali het wel genoeg en zijn vrouw en kinderen vonden het ook wel weer leuk dat ze man en vader weer eens zagen en dus besloot Ali er maar mee te stoppen.

Boekingen Ali Osram

Maar zoals alles wat leuk of lekker is begonnen de mensen iets te missen in hun leven. Het waren de gesprekken van Ali Osram. Ali ontving werkelijk duizenden mailtjes waarin mensen beschreven hoe zeer ze het betreurden dat Ali zijn gesprekken en liedjes niet meer opnam. Na overleg met zijn vrouw en kinderen heeft Ali Osram besloten om de draad toch maar weer op te pakken. En wat blijkt?

Ali Osram heeft nog meer succes dan ooit tevoren!!!! Binnenkort zal hij weer op de landelijke radio te horen zijn. Onlangs verscheen zijn nieuwe cd “Ali Osram is zo gek nog niet…”

Kom in de stemming

Ali Osram boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ali Osram te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ali Osram wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ali Osram viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ali Osram online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ali Osram boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ali Osram kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ali Osram boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!