Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken?

Thorsten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld is behalve zanger ook een rasechte entertainer en “komieker”. Met een geweldig stemgeluid brengt Thorsten iedere feesttent, Oktoberfest of bedrijfsfeest in beweging, stilstaan is daarbij moeilijk. De grootste hits van “Rosamunde” tot “Du” maar ook feestknallers als “Schatzi schenk mir ein foto” en andere bekende meezingers staan op het programma. Ook voor meerdere sets op 1 avond is er voldoende repertoire beschikbaar. Thorsten von Lippe Biesterfeld stemt zijn repertoire af op het aanwezige publiek.

Op vele podia’s

De afgelopen jaren stond Thorsten al op evenementen als Paaspop, De Zwarte Cross, Go Après-ski. Maar ook op de grotere Oktoberfeesten als München, Tilburg, Sittard, Winterswijk en vele andere feesten gaf hij acte de présence. Ook op het bekende Top-of-the- Mountains gala deelde Thorsten de bühne met Duitse en Oostenrijkse sterren.

Ook in de studio is Thorsten regelmatig te vinden, zo nam hij samen met Dj Jerome het succesvolle nummer “Koning Alcohol ” op. Maar ook de singel “In Bayern” is volop te horen tijdens de vele optredens.

Thorsten als presentator

Thorsten is ook de ideale gastheer / presentator van uw evenement. Met vele jaren ervaring host hij uw evenement op zijn geheel eigen manier.

Kom in de stemming

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thorsten von Lippe Biesterfeld te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thorsten von Lippe Biesterfeld wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thorsten von Lippe Biesterfeld viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thorsten von Lippe Biesterfeld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thorsten von Lippe Biesterfeld kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!