Amio en de Pipowagen boeken?

amio en de pipowagen boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid

Amio en de Pipowagen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Amio en de Pipowagen

Super leuk, professioneel, muzikaal straattheater voor het hele gezin! Amio en Josefien rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar! De grote grappige wagen is een echte eyecatcher op elk straattheater festival. Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjes programma!

Amio de paarse vogel en zijn tante Josefien zijn een grappig, muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over de maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: “ik ben geen kip”, “roze” en “fantasie”.

Amio is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook stiekem in hun vuistjes als deze eigenwijze vogel zijn snavel opentrekt! Met deze wagen haalt u echt een unieke straattheater act in huis! Leuk voor op festivals, straatfeesten en evenementen. Het enige wat wij nodig hebben is een stopcontact en de open buitenlucht!

Boekingen Amio en de Pipowagen

Bijzondere bepalingen m.b.t. een optreden van de Amio Pipowagen

  • Na iedere voorstelling is er minstens 20 min. nodig om alles in het decor te herstellen en de speler armrust te gunnen;
  • Het is steeds 25 minuten spelen, 25 minuten pauze, 25 minuten spelen, 25 minuten pauze et cetera;
  • De afmetingen van de wagen zijn: 3.25 hoog, 1.65 breed, 2.90 lang zonder trekhaak, 4.10 totale lengte incl. trekhaak;
  • Wij rijden de wagen met de auto op het terrein en parkeren onze auto vervolgens graag zo dichtbij mogelijk.

Kom in de stemming

Amio en de Pipowagen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Amio en de Pipowagen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Amio en de Pipowagen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Amio en de Pipowagen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Amio en de Pipowagen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Amio en de Pipowagen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Amio en de Pipowagen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Amio en de Pipowagen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!