Annic van Wonderen boeken?

annic van wonderen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Annic van Wonderen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Annic van Wonderen

Annic van Wonderen is een zakenvrouw in hart en nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Na de middelbare school te hebben afgerond, koos Annic ervoor werkervaring op te doen met stages en cursussen. Eerst liep ze mee achter de schermen bij Marie Claire, om vervolgens in de keuken van Danie Bles te kijken. Na al deze ervaringen richtte Annic een eigen styling bureau op.

Na zeer succesvol als stylist gewerkt te hebben voor bladen als Grazia en Cosmopolitan en ingeschakeld te zijn voor televisiecommercials en voor programma’s als Ik Hou Van Holland en Kinderen voor Kinderen, was het tijd voor de volgende stap; de site die heel modeminnend Nederland nog miste.

In 2009 richtte Annic I Love Fashion News.com op. Dé site waar je als eerste het laatste modenieuws kunt lezen. In plaats dat ze beren op de weg zag, ging ze ervoor en heeft anno 2013 dé grootste modenieuws site van Nederland. Deze site werd opgevolgd door een Beauty, Baby, Vacature en Showbizz variant.

Boekingen Annic van Wonderen

Maar bij I Love Fashion News.com alleen houdt het niet op. Annic was twee jaar lang elke ochtend op de radio te horen bij Wild FM en heeft een eigen wekelijkse column in Metro. Daarnaast geeft Annic lezingen en presentaties over haar succesverhaal, online media en social media. Ook is ze expert op het gebied van modetrends.

Dit jaar heeft Annic een nieuw bedrijf opgericht; Van Wonderen Publishing. Het is een uitgeverij voor online media. Bastiaan van Schaik.com is de eerste site die onder dit bedrijf valt en er zullen nog meerdere websites volgen die onder haar vleugels verder zullen gaan. Ook zullen er nieuwe sites opgericht worden door Annic zelf die ook onder die uitgeverij vallen.

Annic van Wonderen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Annic van Wonderen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Annic van Wonderen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Annic van Wonderen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Annic van Wonderen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Annic van Wonderen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Annic van Wonderen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Annic van Wonderen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!