Anny Schilder boeken?

anny schilder boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Gestopt met zingen, niet meer te boeken

Anny Schilder boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Anny Schilder

In 1984 leek de loopbaan van Anny Schilder voorbij te zijn. Na acht jaar het gezicht te zijn geweest van de Volendamse succesgroep BZN vond Anny Schilder het wel goed. Anny Schilder wilde nog maar één ding: rust. Gelukkig voor al haar fans kroop ook bij haar het bloed waar het niet gaan kan. Een jaar na haar beslissing besloot Anny Schilder terug te keren in de schijnwerpers, ditmaal als solo-artieste. Daarvoor had Anny Schilder al samen met het Kinderen voor Kinderen-Koor een Kerstsingle opgenomen, die de vijfde plek in de hitlijsten behaalde.

De daarop volgende eerste solo-CD – getiteld Here I Am – werd met enthousiasme ontvangen. De eerste single ‘Adieu Cherry’ werd meteen al een grote Hit. Daarna scoorde Anny Schilder een nog grotere Hit met ‘You’re My Hero’. Naast de vele solo-optredens van Anny Schilder trad Anny ook met de Volendamse band Next One op voor volle zalen, zoals ze dat ook als zangeres van BZN altijd gedaan had.

Meer dan 100.000 exemplaren verkocht

Met die groep vierde Anny Shilder in de jaren tachtig immers gigantische successen. De eerste single met Anny Schilder, na hun Rock and Roll tijd, heette Mon Amour en schoot direct door naar de Top van de hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. In de jaren daarna nam het succes van Anny Schilder alleen maar toe. Het leverde niet alleen 10 gouden- en 10 platina platen op, maar ook onderscheidingen als De Gouden Harp en de Gouden Notenkraker. Ook als solo-artiest maakt Anny Schilder die faam waar. Zonder overigens haar ‘roots’ te vergeten want naast nummers van haar solo-CD’s brengt Anny Schilder ook een aantal van haar hits uit de BZN periode.

In 1976 stapte Anny Schilder in de groep BZN. Hun eerste single ‘Mon Amour’ met Anny Schilder bereikte de hoogste plaats in alle hitlijsten. Er werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht en werd beloond met goud.

Anny Schilder mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. In 1984 besloot Anny Schilder om voorlopig even een punt achter haar carrière te zetten, ze wilde er even helemaal uit. Totdat de VARA het idee kreeg met Anny Schilder en het koor van ‘kinderen voor kinderen’ een kerstplaat te maken. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, Anny Schilder zei ja en in november 1984 stond zij alweer in de studio het nummer ‘Eeuwige Kerst’ te zingen. Deze plaat bereikte de 5e plaats in alle hitlijsten. Het was een begin van een stormachtige solo-carrière.

Boekingen Anny Schilder

In 1985 haalde Phonogram Anny Schilder over om een solo-LP te maken ‘Here I Am’. Ook deze LP werd weer een groot succes. Na de drukte die zo’n project met zich meebrengt besloot Anny Schilderom met stille trom de showbizz even links te laten liggen. Haar dochtertje had haar harder nodig dan haar publiek vond zij.

In 1987 besloot Anny Schilder om samen met Jaap Buys, haar huidige manager de schouders eronder te zetten. Ze wilde weer voor 100% haar vak oppakken. En ging dan ook weer solo optreden. Ook wilde ze weer met een band werken. Dat werd de Volendamse groep ‘Next One’. Dat werd zo’n succes dat ze de optredens moesten uitbreiden. Zo ontstond de ‘Volendammer Avond’. Samen met Piet Veerman, George Baker en Next One zal zij ervoor zorgen dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. Vele hits zullen deze avond te beluisteren zijn. Nummers die op haar lijf geschreven zijn die niemand kan evenaren. Zoals Blue Eyes, Chanson d’Amour, BZN medley, You are my Hero, High Noon, Er is 1 ding dat altijd blijft, Moeder, Working Girl, Angel of the Morning, Just an Illusion, Mon Amour. Want zingen, dat kan Anny Schilder !!!

Kom in de stemming

Anny Schilder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anny Schilder te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anny Schilder wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Anny Schilder viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Anny Schilder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anny Schilder boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Anny Schilder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Anny Schilder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!