Frank en Mirella boeken?

frank en mirella boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Frank en Mirella boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank en Mirella

Anno 2013 zijn Frank en Mirella niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. De optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’. Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijk als regionaal, veel gedraaid worden op de radio.

Wie zingt ze niet mee, “De verzonken stad”, “Wat ik zou willen”, “Kop of munt”, “Nou en of love”. Allemaal hits van uw Frank en Mirella.

In 1972 was het Frank Mortiers die zijn ‘Frank en Mirella’ oprichtte. Oorspronkelijk zong het koppel alleen Engelstalige liedjes. In dat jaar zijn ze ontdekt door Jack Jersey bij een optreden in de Roosendaalse Schouwburg. Hij bood hen een contract aan en raadde hen aan om Nederlandstalig te gaan zingen. De uitgebrachte eerste single ‘Met Jou Alleen’ werd geen hit, maar dit zorgde wel voor landelijke naamsbekendheid. In 1973 kwamen de singles ‘Cher Ami’ en ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’ uit. Deze nummers werden stevige top-40 hits en hieruit volgden landelijke optredens; op de bühne, televisie en radio.

Boekingen Frank en Mirella

In 1976 scoorden Frank en Mirella met ‘De Deur Staat Altijd Open’ wederom een groot succes. In 1977 scoorden zij hun enige Engelstalige hit ‘Good Times’. In 1981 was het absolute hoogtepunt van hun carriere. De single ‘De Verzonken Stad’, door Frank zelf vanuit het Duits vertaald, behaalde de 4e plaats in de Nederlandse top40, de 3e plaats in de Nationale Hitparade en uiteraard een 1e plaats in de Nederlandse top-10. De gelijknamige LP werd bijna goud.

In de jaren die volgden, draaide Frank door met zijn Frank en Mirella. Samen met zijn ‘Mirella’s’ werden er vele successen geboekt, waarvan de bekendste ‘De Vissers Van San Juan’. Frank en Mirella werkten ook 6 jaar samen met Peter Koelewijn als componist/producer, waaruit onder meer de hit ‘Mykonos’ ontstond in 1992.

Kom in de stemming

Frank en Mirella boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank en Mirella te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank en Mirella wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank en Mirella viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank en Mirella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank en Mirella boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank en Mirella kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank en Mirella boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!