Anseltaler boeken?

anseltaler boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Anseltaler boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Anseltaler

Met “de Anseltaler Party Express” stelt zich een van de gezelligste bands uit eigen land voor. Doordat deze vijf, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, zich hebben verenigd is een uit de hand gelopen hobby ontstaan, te meer omdat zij op hun eigen wijze van muziek, de aandacht van publiek weten te trekken en menigeen weet te overtuigen van een gezellig stukje Oostenrijkse muziek.

Als de Anseltaler met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan kún je gewoon niet meer op je stoel blijven zitten. Dat deze vijf muzikanten inmiddels bekendheid genieten, is te danken aan het feit dat bekende namen zoals Marc Pircher, Dennie Christian, Thomas Berge, die Klostertaler e.v.a. overtuigd waren van de band en zij gevraagd werden om een muzikale bijdrage te leveren bij concerten van deze bekende artiesten.

Boekingen Anseltaler

De kracht van de Anseltaler is dat zij een heel breed repertoire hebben en daardoor eenieder kunnen bedienen! Van Helene Fischer, tot omgebouwde popnummers in Oberkrainer stijl en typische Schlagers; alles komt voorbij! Als u dus een Duitse feestband zoekt, die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend en met veel ” gaudi ” hun kunnen heeft mogen tonen, dan bent u bij de “Anseltaler Party Express” aan het goede adres. Véél plezier, namens de mannen (én vrouw) van de Anseltaler.

Kom in de stemming

Anseltaler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anseltaler te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anseltaler wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Anseltaler viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Anseltaler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anseltaler boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Anseltaler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Anseltaler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!