Twilight Entertainment is het boekingsbureau waar u gemakkelijk artiesten kunt boeken of een DJ, band of presentatrice inhuren. Of het nu gaat om een bruiloft, diner, feest of braderie, u vindt voor iedere gelegenheid geschikt entertainment bij ons boekingsbureau. Bekijk de prijslijst voor onze artiesten voor een leuke feestact.

Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod. U vindt bij ons boekingsbureau artiesten van verschillende niveaus en met een gevarieerd repertoire. Niet alleen kunt u bekende dj’s, bands en artiesten boeken, maar ook voor een feestelijke illusieact of spreker kunt u bij ons boekingskantoor terecht.

Uw boekingskantoor voor divers entertainment

Ga terug naar de jaren ‘90 met 2 Brothers on the 4th Floor of droom weg over tropische bestemmingen met Belle Perez. Naast bekende artiesten als Frans Bauer, Nick & Simon en presentatoren als Valerio  en Wendy van Dijk heeft u ook keuze genoeg uit minder bekende artiesten.

Dus zoekt u een professioneel boekingskantoor? U kunt altijd contact opnemen met ons boekingsbureau voor advies en informatie.

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Van bedrijfsfeest tot bruiloft

Zoekt u zangers, zangeressen of presentatoren? Boek complete bands en orkesten, Dj`s en drive-in shows waarbij het dak eraf gaat. En zoekt u naar een spreker, naar dansacts of naar typetjes en acteurs? Het is allemaal mogelijk, net als een cabaretier of een TV-kok die een lekkere maaltijd op tafel zelf.

Organiseert u een bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander evenement? We helpen het programma samen te stellen of geven binnen uw budget aan wat er mogelijk is. Download de prijslijst en bekijk de tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan.

Bruiloft, bedrijfsfeest of ander event

Organiseert u een festival, een bijzondere opening of gaat het om een huwelijksceremonie en dus de meest bijzondere dag van uw leven? Wat de reden of gelegenheid ook is, wij helpen u de artiesten te boeken waar u naar op zoek bent.

Betrokken boekingsbureau

We zijn uw betrokken boekingsbureau met jarenlange ervaring. We hebben goed contact met alle beschikbare artiesten. Die boeken we bovendien meteen bij de bron, waardoor we u daarvoor geen extra kosten in rekening hoeven te brengen.

Download onze prijslijsten en bekijk de tarieven, zodat u vooraf goed weet wat u kunt verwachten. Dit voorkomt verrassingen, om de artiesten te boeken waar u naar op zoek bent.

Artiesten boeken: in alle categorieën

U kunt de artiesten boeken in alle verschillende categorieën. Dus gaat het om een openingsact, een clown of een rapper? Ontdek onze pianoshows, de goochelaars en de illusionisten, net als de artiesten voor kinderen en bijvoorbeeld de imitators en look-a-likes die er beschikbaar zijn.

We maken het u makkelijk om de artiesten online te boeken of in te huren. Vier een geslaagd bedrijfsfeest, een bijzondere borrel of een festival en ander evenement waarvoor u zoekt naar het beste entertainment.

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen