Aswad boeken?

Aswad-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Aswad boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aswad

Na vijftien albums en twee decennia in de muziekscene, blijft Aswad een van de meest geliefde reggaebands van Groot-Brittannië. Het duo Drummie Zeb (zang en drums) en Tony Gadd (bas, keyboards, zang) staan ​​bij reggae-fans bekend om hun avontuurlijke samensmelting van muziekstijlen als dancehall, funk, hiphop en dub. In 1988 kreeg Aswad internationale bekendheid met hun reggae-versie van ‘Don’t Turn Around’, die naar de nummer 1-plek in de Britse hitlijsten zeilde. In 1994 ving Aswad een groot aantal nieuwe fans op met de release van het album Rise & Shine, een opname die de eerste Grammy-nominatie van de band voor ‘Best Reggae Album of the Year’ opleverde. Een grote hit in het VK en Japan, het album leverde de band ook nog een nummer 1-hit op met het nu beroemde zomerreggae-anthem ‘Shine’.

Boekingen Aswad

De band heeft veel getourd en speelde in overvolle huizen op verschillende locaties, van de Royal Albert Hall in Londen en de Reggae Sunsplash in Montego Bay, tot optredens in West-Afrika, Israël en Japan. Nu is de legendarische Britse Reggae-band terug, met een gloednieuw album! Het album van Aswad is een rijke mix van muzikale genres, van pop en reggae tot rock- en urban roots van geliefden. Zoals Vibe Magazine onlangs opmerkte: “Aswad lijkt nog jaren te schitteren.”

Kom in de stemming

Aswad boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aswad te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aswad wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aswad viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aswad online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aswad boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aswad kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aswad boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!