Aukje Fijn boeken?

Aukje-Fijn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Aukje Fijn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aukje Fijn

Aukje Fijn komt uit het dorpje Wezep, ze is nu 15 jaar oud. Haar grootste hobby is uiteraard zingen. Hier begon ze al mee toen ze klein was en met een jaar of drie, vier begon ze haar eerste liedjes mee te zingen. Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat is geweest, voor de microfoon van haar vader zong Aukje op 3 jarige leeftijd haar eerste liedjes op de radio: “Heidi in de bergen” en “Hij is alweer een poosje vrijgezel”.

Ben je verliefd

Toen Aukje een jaar of zeven was zette haar vader tijdens een zomervakantie de radio aan, waar Aukje bij mee begon te zingen viel het haar vader op dat ze ook nog eens mooi kon zingen. Haar eerste single “Ben je verliefd”, werd uitgebracht toen ze negen jaar was. Dit had ze nooit durven dromen. Hierna werden nog vijf singles van Aukje uitgebracht, waarvan een aantal ook op vinyl, zoals “Als ik jou zie” en “Wereldbol”.

Boekingen Aukje Fijn

Behalve cd’s maken krijgt Aukje elke maandag zangles, wat ze heel erg leuk vindt, en zo leert ze steeds meer van het zingen. In 2012 maakt Aukje een grote stap in haar carrière door met Jeff Weber en Hans Aalbers te gaan werken. In 2014 brengt Aukje de single “Ik bel je” uit, hiermee is Aukje Fijn bij veel omroepen weekschijf en bij TROS Sterren.nl Paradeplaat, Aukje trad ook op tijdens het TROS Muziekfeest op het plein.

Kom in de stemming

Aukje Fijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aukje Fijn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aukje Fijn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aukje Fijn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aukje Fijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aukje Fijn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aukje Fijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aukje Fijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!