Aukje Fijn boeken?

Aukje-Fijn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Aukje Fijn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Aukje Fijn

Aukje Fijn, geboren in 1998, is al op jonge leeftijd begonnen met haar passie. Dat was zingen en dus wist ze al snel, dat dit was wat ze wilde. Opgroeiend in Wezep op de Veluwe, ontwikkelde ze haar eerste singles, zoals o.a.:”Ben je verliefd” , “Als ik toch eens”, ” Doe maar wat je kan” en “Wereldbol”. Daarna kwamen schlager/pop singles als “1000 Vlinders” , “Meer en meer” en “Ik bel je”. Een tijdje erna volgde o.a. “Milonga”. Deze singles nam Aukje op in de studio van Hans Aalbers, te Nederhorst den Berg. In Nederhorst den Berg was ook Arjan Venemann betrokken bij haar producties, en daaropvolgend ontstond een samenwerking met Arjan Venemann.

Zelf geschreven liedjes

Wonend in Nieuwleusen, Overijssel werkte ze aan haar eerste zelf geschreven singles, zoals: “Zeg dat je me niet vergeet”, “Fluisterend hoor ik de wind”, “Dromen doet leven”/”Eine Nacht” en “Ik wil enkel bij jou zijn”. Dit gaf veel invulling aan haar liedjes, omdat ze zich helemaal kon vinden in de tekstbeleving. In samenwerking met H&A Records bracht ze Vinyl-singles uit van de singles met als A-kant “Fluisterend hoor ik de wind”+B-kant “Zeg dat je me niet vergeet”, en A-kant ” Ik wil enkel bij jou zijn” +B-kant”Eine Nacht”. Het laatste exemplaar was tot haar eigen verwondering binnen 24 uur uitverkocht. Natuurlijk was ze daar ontzettend dankbaar voor! De videoclips werden geproduceerd door een hecht team, Marcel en Djessica Tichelaar, met wie Aukje al haar ideeën bespreken kon. Zodat zij de ideeën van Aukje visualiseerden naar videobeelden. Hieruit ontstonden prachtige clips, die te bekijken zijn op Youtube.

Boekingen Aukje Fijn

Met deze singles kreeg ze meer optredens. Ook investeerde ze veel tijd in haar fans, en bouwde ze haar eigen team om haar heen rondom optredens. Daar hoort bijvoorbeeld een betrouwbare geluidsman bij. Zo vond ze via een bekende aansluiting bij het licht en geluidsbedrijf van Marthijn Teunissen, die altijd bereid is, voor welke gelegenheid dan ook, met Aukje mee te denken.

In een stijgende lijn hoopt Aukje haar pad te mogen bewandelen naar alles wat de toekomst in petto heeft.

Kom in de stemming

Aukje Fijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Aukje Fijn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Aukje Fijn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Aukje Fijn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Aukje Fijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Aukje Fijn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Aukje Fijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Aukje Fijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!