Jeroen Hazes Imitator boeken?

Jeroen-Hazes-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Jeroen Hazes Imitator boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeroen Hazes Imitator

Als “kleine jongen” is Jeroen “Hazes” reeds zéér grote fan van dé Grote André Hazes. Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je.

Reeds een aantal jaar vertolkt Jeroen liederen van André Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen. Door vele optredens in plaatselijke cafés, zalen en partijen, heeft Lukassen Produkties hem naar een hoger niveau weten te brengen. Jeroen staat werkelijk in alle grote en kleine evenementen, zoals op vrijwel alle MegaPiratenFestijnen en andere mega party’s. Het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan héél Nederland zijn talent te performen.

Boekingen Jeroen Hazes Imitator

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende veergelijkenis.

Jeroen is inmiddels al een véél geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan onze Jeroen geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma’s van Talpa, Tros, TV Gelderland en TV Oost.

Jeroen “Hazes” moet je Zien en Horen.

Kom in de stemming

Jeroen Hazes Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen Hazes Imitator te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen Hazes Imitator wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroen Hazes Imitator viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroen Hazes Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen Hazes Imitator boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroen Hazes Imitator kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroen Hazes Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!