Wulf boeken?

wulf boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wulf boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wulf

WULF
This Is Wulf

‘Cause I got words to be heard.
Are you listening now?’

From: ‘Anyone Out There’

This is Wulf

Vastberaden in zijn keuze voor een leven als artiest, en geïnspireerd door het enorme succes van ‘Summer On You’ – dé zomerhit van 2016 waaraan hij zijn stem leende – brak Wulf in 2017 door met zijn debuutsingle ‘Mind Made Up’. Nu, twee jaar later, brengt het sympathieke talent zijn debuutalbum uit: This Is Wulf. Het is een zeer persoonlijk album waarin de singer-songwriter zijn levensverhaal vertelt: een ambitieuze zanger die wordt afgewezen, in zichzelf blijft geloven en uiteindelijk zijn droom waarmaakt. “Lange tijd was ik die zanger zonder gezicht. Met This Is Wulf wil ik niet alleen mijn gezicht, maar alles van mezelf laten zien, in al mijn kleuren. Ik wil een positief geluid neerzetten, waarvan ik hoop dat het mensen inspireert en hoopvol stemt.”

Nachtmerrie werd werkelijkheid

In 2012 deed Lieuwe Albertsma mee aan The Voice of Holland. Zijn ergste nachtmerrie werd werkelijkheid: niemand draaide voor zijn auditie. Die ervaring deed zijn alter ego Wulf, een bijnaam die hij van zijn ouders had gekregen, in hem ontwaken. Hij zegde zijn baan op, en zette alles in werking om zijn droom om te leven van muziek na te jagen. “Die negatieve ervaring heeft uiteindelijk positief uitgepakt. Wat doe je als je weg wordt gebonjourd? Blijf je overtuigd van je eigen kunnen? Ik dacht: als je me afwijst, dan laat ik zien dat ik het wel kan. Die obsessieve geldingsdrang heeft me op de been gehouden en erdoor heen getrokken.”

This Is Wulf bestaat uit elf tracks en wordt gekenmerkt door de uplifting soulpop die we kennen van singles als ‘Mind Made Up’ en ‘Switching Gears’. Het album bevat ook uitstapjes naar dance, soft rock en R&B. Een aantal tracks bracht hij eerder al uit op zijn EP Switching Gears (2018).

Boodschappen van liederen

Op de drie nieuwe tracks op het album zoekt Wulf de verbreding en verdieping op. ‘Anyone Out There’ klinkt groots en episch en gaat over ambitie in zijn puurste vorm, waarin de boodschap van Wulf – volg je droom – duidelijk doorklinkt. De ballad ‘Tearless’ stimuleert de boodschap dat je het gerust mag laten zien al je niet lekker in je vel zit. “Ik raad iedereen aan kleur te bekennen, jezelf te laten zien, in al je kleuren. Dat is mijn boodschap: show ‘m what you got.’

Soaking in the silence

Het album sluit af met ‘Soaking In The Silence’, een belangrijke track voor Wulf. Hoewel hij geniet van het succes en alle toffe dingen die hij meemaakt, is er ook een keerzijde: omgaan met de stilte. Door de vele optredens ziet hij zijn vrienden en familie weinig, en heeft hij geen tijd om te gaan stappen, zoals vroeger. Alles staat in het teken van muziek. Na de euforie van een optreden, volgt iedere keer onherroepelijk de stilte. “Het muzikantenleven slokt je op. Na een show neem je afscheid van je band en kom je alleen thuis. Dan dompel je jezelf onder in de stilte. Je wordt met jezelf geconfronteerd, gaat met jezelf in gesprek. En dat is goed. Je hebt balans nodig. Maar het heeft wel even tijd gekost voordat ik me dat realiseerde. Ik weet nu dat ik af en toe de connectie met de buitenwereld moet uitzetten, mijn telefoon weg moet leggen, in het nu moet gaan zitten.”

Rondom de release van het album verschijnt ook een korte documentaire over Wulf, gemaakt door Tom Hendriks, met dezelfde titel als het album: This Is Wulf. De afgelopen twee jaar volgde Hendriks Wulf op de voet.

Boekingen Wulf

OVER WULF
Wulf is een vocalist, liedjesschrijver en producer uit Hilversum. Hij leerde zichzelf zingen door grote vocalisten tot in de perfectie te imiteren en plaatste filmpjes van bekende covers op YouTube. Hij werkte in eerste instantie als achtergrondzanger voor andere artiesten en tv-programma’s en zong regelmatig tracks in te zingen van verschillende Dj’s en projecten. Hij werd bekend door zijn emotionele vocalen op ‘Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve, dé zomerhit van 2016. Wulf brak definitief door met zijn debuutsingle ‘Mind Made Up’. Ook opvolgers ‘All Things Under the Sun’ en ‘Switching Gears’ waren grote hits. Wulf deed een aantal clubtours, speelde in het voorprogramma van Sting en was te zien op vele festivals, o.a. op Concert At Sea.

Kom in de stemming

Wulf boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wulf te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wulf wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wulf viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wulf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wulf boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wulf kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wulf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!