Billy Bray Band boeken

Billy-Bray-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Billy Bray Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Billy Bray Band

De nieuwste Nederlandse New Country/Americana sensatie Billy Bray Band start meteen goed.

In 2019 opgericht door schrijvers/zangduo Bianca en Willem Devries, namen ze hetAlbum ‘Strong After Forever’ op en wonnen hiermee direct de ISSA SILVER AWARD voor Best International Album en de Fairplay Country Award voor Amazing Band/Countryrock Original 2020.

Album

Hun eerste EP ‘Strong After Forever’ is een gevarieerd album. Opgenomen in het najaar van 2019 in samenwerking met de crème de la crème van de Nederlandse muziek-en country scene. Op 20 februari 2020 werd de eerste single ‘Strong After Forever’ gelanceerd.

Boekingen Billy Bray Band

In de zomer van 2020 nam Billy Bray Band 5 nieuwe eigen songs op in samenwerking met producer Nick Jongejan (The Young River) in zijn studio in Zwijndrecht. In de loop van 2021 en 2022 zijn deze 5 ijzersterke singles gereleased. Deze 5 singles zijn (inclusief het album) te beluisteren op alle streaming kanalen en YouTube! (met een aantal hele mooie video’s!)

Live Band

Billy Bray Band staat bekend om hun energieke optredens. Hoewel het eerste album wat traditioneler (country) klinkt, spelen zij een unieke combinatie van New Country en Americana, een mix van Pop- en Southern Rock elementen en af en toe een knipoog naar de meer traditionele country. De muzikale mix en de verfrissende afwisseling tussen de zanger en zangeres maken dat de Billy Bray Band een unieke plek in de hedendaagse muziek scene heeft.

BILLY BRAY BAND

  • Willem Devries Lead vocals/guitar
  • Bianca Devries Lead vocals
  • Robert van Voren Lead guitar/backing vocals
  • Paul ten Voorde Bass
  • Ruud Masius Drums

Kom in de stemming

Billy Bray Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Billy Bray Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Billy Bray Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Billy Bray Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Billy Bray Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Billy Bray Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Billy Bray Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Billy Bray Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!