The Dashboard Danglers boeken?

the dashboard danglers boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Dashboard Danglers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Dashboard Danglers

De band The Dashboard Danglers is het nieuwe muzikale project van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets anders. Dit nieuwe avontuur gaat hij aan met de Dashboard Danglers. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen.

Het laatste wapenfeit van Jaco was het album ‘Even Weg’. Een samenwerking met Boudewijn de Groot en de Dutch Eagles. De kracht en de pracht van deze samenwerking krijgt een fraai vervolg in de The Dashboard Danglers. De muziek die Jaco van der Steen voor deze band schrijft past als een handschoen om de, opvallend genoeg Engelstalige, teksten van Boudewijn.

“Roadstories bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid. Traditionele en nieuwe country-rock, vertolkt door topmuzikanten met prachtige stemmen die weergaloos samensmelten.”

Boekingen The Dashboard Danglers

Nieuwe songs worden met het grootste gemak afgewisseld met bekende hits uit het rijke country-verleden van o.a. Dolly Parton, Kenny Rogers, Linda Ronstadt, The Travelling Willburies, John Denver en meer.

Line-up:
Marcel de Groot: gitaar
Martin Bakker: bas
Leon Klaasse: drums
Rebecca Bakker: zang
Jaco van der Steen: gitaar en zang

“Een avond met de Dashboard Danglers voelt als een muzikaal thuiskomen!”

Kom in de stemming

The Dashboard Danglers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Dashboard Danglers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Dashboard Danglers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Dashboard Danglers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Dashboard Danglers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Dashboard Danglers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Dashboard Danglers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Dashboard Danglers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!