Birgit Schuurman

birgit schuurman boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Birgit Schuurman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Birgit Schuurman

Birgit is een verhalenverteller. Met óf zonder muziek. De afgleopen jaren speelde ze in talloze films (o.a. Pijnstillers, Rokjesdag, Uilenbal, Black Out), series (Meisjes van Plezier, De Mannentesten, Heer & Meester, Rechercheur Ria), (Muzikale) theaterstukken (50 tinten.. De Parodie, Extreem, Last 5 Years) en stond ze in het theater met haar eigen liedjesprogramma Het Grote Verlangen.

In 2017 speelde ze in Gevangenis Monologen waarin het waargebeurde verhaal van een ex-gedetineerde werd verteld. Na de voorstelling voor het theaterpubliek gespeeld te hebben volgde nog een tour langs gevangenissen voor gedetineerden zelf. Dit jaar deed ze hetzelfde met Gevangenis Monologen 2. Een tour langs jeugdinstellingen volgt later dit jaar. Voor Birgit is dit een van haar meest intense en heftige spel-ervaringen. “Echter wordt ’t niet…”

Boekingen Birgit Schuurman

Ook was daar vorig jaar ineens weer een nieuw album, genaamd ‘A FOOL FOR LOVE’.

Met een nieuw geluid liet Birgit eindelij kweer muzikaal van zich horen. Het album werd zeer positief ontvangen en nieuwe songs zijn ook weer in de maak..!

Kom in de stemming

Birgit Schuurman

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Birgit Schuurman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Birgit Schuurman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Birgit Schuurman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Birgit Schuurman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Birgit Schuurman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Birgit Schuurman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Birgit Schuurman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!