Bonus Bingo Show boeken?

Bonus-Bingo-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek en geluid

Bonus Bingo Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Bonus Bingo Show met Wipneus & Pim

Heb je wel eens Bonus Bingo gespeeld met de hits van je favoriete artiesten, vast niet! DJ’s Wipneus en Pim maken er weer een groot interactief feest van in hun nieuwste Familieshow: een gigantische Bingokaart vol met muzikale plaatjes en bonus beelden moet voor het eind van de show helemaal gevuld worden!

Knotsgekke Bingo Show

Een knotsgekke Bingo show vol actie…lukt het om alle muzikale opdrachten, binnen 60 minuten, helemaal goed uit te voeren?…herken je alle liedjes?…zijn DJ’s Wipneus en Pim van plan om je te helpen…heb je genoeg bonuspunten verzameld?

Boekingen Bonus Bingo Show

Spanning en sensatie op weg naar een volle Bingokaart, heel veel succes, hopelijk gaat het je lukken, win je een prijs, en roep je aan het eind van de show heel hard: Bingoooooo!!!

Bonus Bingo Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bonus Bingo Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bonus Bingo Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bonus Bingo Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bonus Bingo Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bonus Bingo Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bonus Bingo Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bonus Bingo Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!