Booming Piano’s boeken?

booming pianos boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 60 minuten

icon-music

Geluid

excl. techniek /geluid en licht

Booming Pianos boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Booming Piano’s

Booming Piano’s is al meer dan 10 jaar letterlijk ’toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1250 optredens weet Booming Piano’s de mensen nog steeds te verbazen. Booming Piano’s onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van stage-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Piano’s boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… Neem dan snel contact met ons op!

Verschillende bezettingen:
– BOOMING PIANO’S SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)
– BOOMING PIANO’S BASIC 4 pers. (2 pianisten + drums + gitaar of sax)
– BOOMING PIANO’S XL 5 pers (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

Meest geboekt: Booming Pianos Basic

Boekingen Booming Piano’s

De bezettingen zijn altijd exclusief professioneel licht en geluid, dit is er echter wel bij te boeken.
Het decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers is inclusief. Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

Kom in de stemming

Booming Piano’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Booming Pianos te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Booming Pianos wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Booming Pianos viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Booming Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Booming Pianos boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Booming Pianos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Booming Pianos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!