Bouke boeken?

Bouke-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Bouke boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bouke

Voor Bouke Scholten uit Emmen is muziek zijn lust en zijn leven. Als kleine jongen zong hij al mee met liedjes die zijn vader op de accordeon speelde. Inmiddels heeft de symathieke zanger in korte tijd een grote schare fans opgebouwd met zijn aansprekende Nederlandstalige liedjes. Op 11 september 2006 verscheen zijn single ‘Kom Maar, Kom Maar’. Het is de voorloper van zijn splinternieuwe album- getiteld Alles Wat Ik Doe- die in oktober 2006 van de persen rolde.

Bouke zingt altijd en overal

Bouke zingt altijd en overal. Zo ook na afloop van zijn wekelijkse voetbaltraining in de kleedkamer van de lokale voetbalvereniging W.K.E. Al snel werd hem gevraagd een echt optreden te verzorgen in de kantine van zijn sportclub, wat tevens zijn podiumdebuut was. Snel volgden optredens in cafe’s, feesttenten en zalen, waar Bouke Nederlands- en Engelstalige covers van andere artiesten zong.

Eerste single ‘Ik voel me goed’

Niet lang daarna bracht hij zijn eerste CD uit, die hij verspreidde onder vrienden en bekenden. Zijn eerste single ‘Ik voel me goed’, zijn albums In Mijn Hart Ben Jij Bij Mij en en Dit Gaat Nooit Meer Over en de DVD ‘Dit is Liefde’ bleken een schot in de roos. Zijn naam werd door liefhebbers van het Nederlandse lied als een lopend vuurtje verspreid en hij kreeg meer en meer fans. Singles als ‘Zeven Dagen, Zeven Nachten’, ‘Eenzaam is de nacht zonder Jou’ en ‘Chica, Chica’ volgden elkaar in razend tempo op.

Top 30 notering in de Mega Top 100

Begin december 2005 tekende Bouke bij CNR Entertainment. Zijn eerste single op het nieuwe label ‘Merry Christmas to Everyone’ haalde een top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn eerste door CNR uitgebrachte Nederlandstalige single, het door Willem Gunneman geschreven ‘Ik Wil Je’, zag het levenslicht op 27 februari 2006. Een single die, evenals de tweede track ‘Je zit in mijn hoofd’ goed ontvangen wordt. Nummers die steevast klinken in het land en uiteraard tijdens de grote muziekevenementen, waaronder het Gigapiratenfestival in het Arnhemse Gelredome (met 20000 bezoekers, 17 maart 2006) en Bouke‘s eigen concert in de Giraf te Emmen (18 maart 2006, een week van te voren uitverkocht, 1000 bezoekers). Ook de belangstelling van de media is overweldigend.

Boekingen Bouke

Via via kwam Bouke in contact met producer Bas van den Heuvel (o.a. Rene Froger, Gordon & Replay en Totol Touch) en samen legden zij in de Soundwise Studio’s van Fluitsma en Van Tijn de basis voor het nieuwe album. Bouke had inmiddels besloten om eigen repetoire te gaan zingen en aangezien het Nederlandse lied hem op het lijf geschreven is, beperkt hij zich op dit album tot dit populaire genre. Samen met liedjesschrijver Willem Gunneman schreef Bouke het leeuwendeel van de nummers. Het resultaat is een mix van stevige popsongs als ‘Kom Maar, Kom Maar’ en ‘Totaal op Tilt’ en goudeerlijke ballads als ‘Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn’.

Met alles wat ik doe bewijst de sympathieke zanger uit Emmen dat hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een nieuwe ster: de ‘looks’, de stem en het talent. Alle tekenen wijzen erop: Bouke staat aan de vooravond van een veelbelovende carriere.

Kom in de stemming

Bouke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bouke te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bouke wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bouke viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bouke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bouke boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bouke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bouke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!