Frans Duijts boeken?

Frans-Duijts-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Nieuwe gage/prijs per 5-10-2023

Frans Duijts boeken

Frans Duijts inhuren of boeken? Het is misschien wel de populairste Nederlandstalige artiest die er beschikbaar is. Hij zingt het levenslied en zorgt ervoor dat het volledige publiek uit volle borst mee kan doen. Dus zoekt u een echte sfeer- en gangmaker? Of juist iemand die de avond op een geweldige manier af kan sluiten? Boek Frans Duijts voor uw bedrijfsfeest, voor een bruiloft of een jubileum. Hij treedt graag op en berekent daarvoor een vaste prijs, zodat u meteen kunt inschatten of dit netjes binnen budget past.

Direct Frans Duijts boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Frans Duijts

Frans Duijts staat het meest bekend als imitator van zijn grote held André Hazes. Hoewel hij het geweldig vond om zijn nummers te vertolken, was het altijd een stiekeme droom van hem om ooit met een eigen repertoire te komen. Dit gebeurde dan ook eind 2005. Deze omslag kwam doordat hij het door vader Abraham geschreven liedje ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uitbracht. Hierop kreeg hij zulke positieve reacties waarop hij besloot om als dé Frans Duijts te gaan zingen.

Populairste volkszanger van Nederland

Inmiddels mag Frans Duijts zichzelf één van de meest populaire volkszangers van Nederland noemen. Heel Nederland heeft hem inmiddels omarmd, zowel op de radio als op de tv. “Het levenslied is nou eenmaal een taal die iedereen begrijpt”, aldus Frans zelf. In 2011 heeft deze Betuwse zanger ook voet gezet in het Vlaamse land, waar hij inmiddels ook op handen gedragen wordt. En Frans Duijts kunt u voor een aantrekkelijke prijs bij ons boeken.

Boekingen Frans Duijts

Frans Duijts brengt in een half uur durend optreden alle grote hits zoals: ‘Je denkt maar dat je alles mag van mij’, ‘Lieveling’, ‘Samen op het strand’, ‘Ik mis je’ en vele andere hits.

H2 Frans Duijts inhuren: genieten van het levenslied

Frans Duijts heeft zich met zijn jaren ervaring ontwikkeld tot een sterke allround artiest. Dat wil zeggen, zolang het gaat om het (Nederlandse) levenslied. Met die muziek voelt hij zich thuis en maakt hij er op het podium een grandioos feestje van. Bovendien is hij regelmatig op televisie, dus weet hij hoe entertainment werkt en wat ervoor nodig is om het publiek gezellig mee te krijgen.

Wij zorgen er als boekingskantoor voor dat u Frans Duijts kunt boeken, en dat u daarvoor bovendien de laagste prijs betaalt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt, voor een artiest waar ook muzikaal niets op af te dingen valt.

Boekingen van Frans Duijts

De boekingen voor Frans Duijts maakt u gewoon online. Dat wil zeggen, het is voldoende om online of telefonisch een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Zo zorgen we ervoor dat u vanuit zijn management hoort of hij beschikbaar is op de datum van het event of evenement. Wij begeleiden u daarbij van A tot Z, dus zelfs als dit uw eerste boeking wordt is er niets aan de hand.

Frans Duijts boeken

Wilt u Frans Duijts boeken of bent u in ieder geval benieuwd hoe het een en ander binnen budget zal passen? Hij berekent een vaste prijs voor een optreden van 30 minuten, inclusief monitorset. Aan de hand van uw wensen zetten we de mogelijkheden en de kosten graag voor u op een rij in een vrijblijvende offerte.


Kom in de stemming

Frans Duijts boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frans Duijts te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frans Duijts wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frans Duijts viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frans Duijts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frans Duijts boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frans Duijts kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frans Duijts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!