Boy George Look a Like boeken?

Boy-George-Look-a-Like-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Boy George Look a Like boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boy George Look a Like

The Dutch Boy George is een creatie van Gerard de Haan. Boy George was altijd al een grote inspiratiebron vanwege zijn exentrieke uitstraling en muziekstijl. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie-mode heeft hij zich gespecialiseerd in visagie. Al meer dan 20 jaar verzorgt Gerard de visagie en haar van bekende persoonlijkheden voor diverse magazines en tv programma’s.

Boy George Look a Like tot in perfectie

Door deze specialisatie heeft hij de look van Boy George tot in de perfectie verfijnd. Sinds 5 jaar is Gerard ook fotograaf van bekende Nederlanders en heeft hij een eigen VIP-metamorfose in een bekend weekblad. Om zijn stem te perfectioneren heeft Gerard speciaal een zangopleiding afgerond en tot op de dag van vandaag onderhoud hij zijn stem met zanglessen. Gerards passie op het podium is de mensen blij te maken met zijn verschijning en repertoire.

Boy George Look a Like boekingen

The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs. In 2023 is the dutch Boy George door de echte Boy George uitgeroepen tot de beste lookalike ter wereld en mocht in las Vegas de show van Culture Club openen.

Kom in de stemming

Boy George Look a Like boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boy George Look a Like te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boy George Look a Like wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boy George Look a Like viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boy George Look a Like online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boy George Look a Like boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boy George Look a Like kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boy George Look a Like boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!