Brainpower boeken?

Brainpower-boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Brainpower boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Brainpower

Brainpower is een baanbrekende tweetalige hiphopartiest en songwriter die in Amsterdam woont.

Hij begon op zeer jonge leeftijd te rijmen en schreef zijn eerste teksten eind jaren tachtig. Na tien jaar zijn vak als battle MC te hebben aangescherpt, won hij de veelgeprezen GPNL (Grote Prijs van Nederland).

Acht albums uitgebracht

Brainpower heeft acht albums uitgebracht (zes studioalbums, een live dubbele schijf en een drievoudige Greatest Hits Box Set) gedurende het volgende decennium en wordt beschouwd als een klasse-act in een klasse apart. Door zijn diverse muziek en creatieve toewijding is hij een begrip in de muziek in Nederland, België en Caribisch Nederland.

State Lifetime Achievement Award

Brainpower ontving de State Lifetime Achievement Award in Amsterdam, na het behalen van top # 1-hits in zowel Nederland als België, meerdere gouden en platina-records, talloze nominaties en vele belangrijke prijzen (waaronder een MTV Europe Award voor Beste Nederlandse Act). vanwege zijn voortdurende impact op de Nederlandse muziekscene – specifiek de hiphopscene. In de loop der jaren heeft hij de rekening gedeeld met Eminem, Nelly, Snoop Dogg, Black Eyed Peas, Wyclef, D12 en De La Soul.

“The New York Sessions EP”

Gedurende de volgende jaren bleef hij groeien als artiest door wereldwijd op te treden, te schrijven en op te nemen. In 2012 bracht hij “The New York Sessions EP” uit als gratis download. Op 10 december 2013 bracht hij ‘The Collabs EP’ uit, een project met legendarische artiesten waar Brainpower naar opgroeide met het luisteren naar en een project dat over de hele wereld goed werd ontvangen.

Boekingen Brainpower

Op 19 januari 2015 kwam zijn nieuwste studioalbum ‘Determination’ uit. Deze release is gekoppeld aan 11 video’s, waarvan één een van de allereerste Virtual Reality Music-video’s is en een tour van 75 dagen. Brainpower, beschouwd als een Hip Hop-legende in het Nederlandse muziekspel, blijft gefocust en blijft bescheiden: “Muziek en is mijn roeping. Ik ben erg dankbaar dat ik kan doen wat ik doe. Mijn doel is om te blijven groeien als persoon en als kunstenaar zodat ik mensen over de hele wereld kan inspireren. “

Kom in de stemming

Brainpower boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brainpower te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brainpower wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brainpower viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brainpower online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brainpower boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brainpower kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brainpower boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!