Brand New Bag boeken?

brand new bag boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Brand New Bag boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Brand New Bag

Brand New Bag, een maar liefst 13 topmuzikanten en vocalisten tellende soulcoverband en draagt de titel ‘hottest band in town’ met verve. Sinds 2008 speelt het fantastische op elkaar ingespeelde gezelschap menig zaal, discotheek of plein volkomen plat met hun herkenbare en superswingende soulcovers. Zowel de klassiekers van Aretha Franklin, Otis Redding en James Brown komen voorbij, als meer eigentijdse soul van o.a. Amy Winehouse en Joss Stone.

Boekingen Brand New Bag

Gegarandeerd een swingend feest, met een sporadische ballad, gebracht met veel gevoel en met respect voor het origineel Op een uitermate ritmische basis van drums en bas, aangevuld met soepel gitaarwerk en Hammond-achtige toetsenpartijen en de onmisbare blazerssectie, zijn het de weergaloze leadzangeres en zager, bijgestaan door 2 achtergrondzangeressen, die een soulfeestje bouwen waar het maar moeilijk bij stil staan is. Of het moet zijn om puur te genieten…

De band speelt regelmatig met gastvocalisten (o.a. Spooky, van Spooky & Sue, en Louis Windzak, bekend als de Nederlandse Otis Redding), maar nodig hebben ze dat absoluut niet. Op eigen kracht reiken ze ook tot ongekende hoogtes en rusten niet voordat iedereen staat te swingen.

Kom in de stemming

Brand New Bag boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brand New Bag te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brand New Bag wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brand New Bag viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brand New Bag online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brand New Bag boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brand New Bag kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brand New Bag boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!