Brooklyn Bounce boeken?

brooklyn bounce boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Excl. hotel-overnachting

Brooklyn Bounce boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Brooklyn Bounce

dj Dennis ‘Bonebreaker’ Bohn is de producer van de Duitse dansiconen Brooklyn Bounce (bekend van hits als ‘Get Ready To Bounce’, ‘Loud And Proud’, ‘Bass, Beats & Melody’ en ‘Crazy’). Brooklyn Bounce verkocht sinds 1996 meer dan 2.500.000 singles! En een van de belangrijkste personen in de Duitse dancewereld. De geweldige comeback van Brooklyn Bounce in 2000 met ‘Bass, Beats & Melody’ (Top 3!) en hun vierde langspeler ‘Restart’ was een prachtige climax voor een uitzonderlijke producercarrière. Een carriere die natuurlijk nog steeds doorgaat. Voor zijn werk met Brooklyn Bounce was Bohn beloond met één nominatie voor de VIVA TV COMET, een prijs die werd uitgereikt door de belangrijkste muziektelevisiezender van Duitsland.

Brooklyn Bounce Style

Brooklyn Bounce stond ook twee keer op de shortlist voor de ECHO, de grootste muziekprijs van Duitsland. Bohn is een multi-getalenteerd persoon. En voor hem is muziek het belangrijkste in zijn leven. Als producer leerde hij alles over perfecte klanken en opnames; als voormalig A & R-man bij een muziekuitgeverij – Bohn tekende Grammy-genomineerde Mousse T.- weet hij veel over songwriting en publishing. In 2002 vormt hij het label Mental Madness Records en viert hij hitlijsten in het VK, Japan en de rest van de wereld met artiesten als Special D., Discotronic, Andrew Spencer en nog veel meer.

Als dj heeft hij wereldwijd een uitstekend imago in alle feesthotspots: trance, techno, hard house, hardstyle, hands up of zelfs electro/house, ultrastoer, luid en scherp, maar nog steeeds is melo ans groove zijn handelsmerk – Brooklyn Bounce Style op zijn best.

Boekingen Brooklyn Bounce

Dennis ‘Bonebreaker’ Bohn groeide op in een familie van muzikanten. Hij speelt al drums sinds hij vijf jaar oud was. Zijn rockband C.Y.D. (Change Your Dealer) bestaat nog steeds.

Zijn eerste ervaringen als dj heeft hij opgedaan door rock- en metalplaten te spelen in verschillende clubs in Hamburg. Als lightjocky leert Bohn eindelijk techno en zwarte muziek te huisvesten. En het duurt niet lang voordat hij een professionele house dj wordt. Zijn eerste pleudoniem is D. Bone en hij speelt vocaal en deephouse. Als dj Bonebreaker vestigt hij het typisch stoere Brooklyn Bounce Sound als handelsmerk en wordt hij een van de meest populaire dj’s van de dancegemeenschap.

Hij heeft ook solomateriaal opgenomen dat is geïnspireerd op zijn beroep als dj: ‘Druk!’ en ‘Husten!’ waren de eerste Bonebreaker-singles. Onder zijn echte naam ‘Dennis Bohn’ bracht hij ook een single uit op KONTOR Records genaamd ‘Rocky Beach Theme’! De stijl is meer electro en house. Met dat project maakte hij ook verschillende remixen voor Australië, Zuid-Afrika en Duitsland. Na verschillende zeer succesvolle heruitgaven van oudere nummers van Brooklyn Bounce in 2008 en samenwerkingen met de Sample Rippers ‘Louder & Prouder’ (2009) en Alex M en Marc van Damme ‘Crazy’ (2010), is Dennis klaar om nog meer te rocken!

Kom in de stemming

Brooklyn Bounce boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brooklyn Bounce te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brooklyn Bounce wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brooklyn Bounce viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brooklyn Bounce online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brooklyn Bounce boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brooklyn Bounce kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brooklyn Bounce boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!