Vengaboys boeken?

vengaboys boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Vengaboys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Vengaboys

Het begon met twee dj’s: Danski en Delmundo, die geïmproviseerde en illegale strandfeesten organiseerden vanuit hun versleten schoolbus. Tijdens hun tour langs de Spaanse kust en Ibiza tussen 1992 en 1997 voegden ze vier dansers-cum-zangers Roy, Denice, Kim en Robin toe om de DJ-sets op te fleuren. Hun groeiende reputatie inspireerde hen om een ​​stap verder te gaan en een eigen platenlabel te beginnen en platen te produceren.

De eerste internationale hit van de Vengaboys, “Up & Down”, werd uitgebracht in maart 1997 en werd al snel een top 5-hit in Europa voordat het zijn weg naar de VS bereikte. Up & Down, uitgebracht op het legendarische label Strictly Rhythm, regeerde in de clubs van kust tot kust en stormde naar de nummer één op de Billboard Dance Chart. Hun debuutalbum heeft de toepasselijke titel “Greatest Hits!” en behaalde de gouden status in de Verenigde Staten. In datzelfde jaar werden ze genomineerd voor de MTV Best Breakthrough Award.

Zeven top10 en twee nummer één-hits

En dat was nog maar het begin. Multi-platina popdanshits zoals ‘We Like To Party!’, ‘Boom Boom Boom Boom!!’ en ‘We’re going to Ibiza’ werden losgelaten op het nietsvermoedende publiek. Daarmee Scoorde ze zeven top10 en twee nummer één-hits in de Britse top 40. Bovendien bereikte het de top van de hitlijsten in meer dan 40 landen, waaronder Duitsland, India, Spanje, Zuid-Afrika, Thailand, Polen, Australië, Mexico en meer.

En de hits bleven maar komen; ‘Shalala lala’, ‘Kiss (When the sun don’t shine)’, ‘Uncle John From Jamaica’ werden allemaal solide top 5-hits over de hele wereld. In feite werd IEDERE Vengaboys-single die werd uitgebracht een Britse Top 40-hit…

Boekingen Vengaboys

Om het succes met de fans te vieren, organiseerde de groep een enorme World Tour door Europa, de Verenigde Staten, Australië, Azië, Japan en Zuid-Amerika. Toen besloot het team om het een tijdje stop te zetten.

In 2007 hervormde de groep zich en begon aan wat nu bekend staat als hun “Non-stop World Tour”.

Kom in de stemming

Vengaboys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vengaboys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vengaboys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Vengaboys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Vengaboys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vengaboys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Vengaboys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Vengaboys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!