Buikspreker Bart boeken?

buikspreker bart boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Buikspreker Bart boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Buikspreker Bart

Bart Juwett is in korte tijd uitgegroeid tot Nederlands beroemdste en populairste buikspreker. In diverse televisieshows hebben we al kennis kunnen maken met de speciale vriendschap tussen Bart & Bertus. Er ontstond snel een hechte band tussen deze twee heren. Een finaleplaats bij Holland’s Got Talent was het startpunt om onder leiding van regisseur Michael van Buuren een strak geregisseerde show voor live-events te maken.

Het resultaat is een eigentijdse buikspreekshow met bijzonder acteerwerk die volop vermaak biedt voor elke leeftijd en van het begin tot het einde boeit. De karikaturale poppen maken deze goed vormgegeven show tot een spektakel dat je niet wilt missen. Met passie zorgt Bart in het gezelschap van zijn vrienden voor een waterval aan geslaagde grappen, soms intiem en soms hilarisch. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden. In één woord… Geweldig!

Boekingen Buikspreker Bart

Laat je verrassen wanneer Bart met zijn balorige en cartooneske buikspreekpoppen je gasten onderwerpt aan een spervuur van grappen. Na een humoristische vraagstelling of antwoord met een twist, blijft de sfeer op de evenementenvloer bijna altijd rumoerig door gniffelende en gierende omstanders. Rivaliteit tussen Bart en diverse personages met als komisch side-kick de oude brompot Bertus. Soms zelfs met een stevig tegenspel door zijn hilarische buikspreekcreaties zoals een vogel, aap, monster, buidelrat, gebraden kalkoen, baby, opa, oma, papegaai, rendier, oude tweeling, pratende microfoon enzovoort. De mobiele act is lekker snel en altijd vol verrassingen.

Speciale momenten of bijzondere gebeurtenissen zijn een uitstekende inspiratiebron voor een aangepaste show op maat. Samen met een tekstschrijver wordt een script gemaakt met een heerlijke mix van vakmanschap en humor. Altijd amusant en strak uitgevoerd. Een specifieke persoon ludiek lauweren of in de maling nemen? Kan ook! Altijd graag willen buikspreken? Je kunt het leren tijdens een gezellige workshop.

Kom in de stemming

Buikspreker Bart boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Buikspreker Bart te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Buikspreker Bart wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Buikspreker Bart viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Buikspreker Bart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Buikspreker Bart boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Buikspreker Bart kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Buikspreker Bart boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!