Walters Rariteitenkabinet boeken?

Walters-Rariteitenkabinet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Walters Rariteitenkabinet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Walters Rariteitenkabinet

In deze straattheater act trekt Walter stad en land door om zijn bijzonder gevonden magische wezens te tonen. Zo heeft hij een potje muggenzifters en getalenteerde zandvlooien… Bewonder zelf zijn eigenaardige collectie. Walter trekt met zijn opzichtige steekkar en koffers over uw evenement en laat iedere passant verbazen en verwonderen.

Boekingen Walters Rariteitenkabinet

Tijdens deze hilarische, interactieve act zal het publiek Walter moeten helpen bij zijn presentaties. Walter lijkt met zijn professionele theaterkostuum en gedetailleerde props zo te zijn weggelopen uit een sprookjesboek.

Verteltheater

Walter kan ook in de vorm van verteltheater worden ingezet. In dit geval zal Walter niet mobiel zijn en op een vaste plek staan. Hij zal door een groot Perzisch tapijt met enkele kussens een intieme theatersetting creëren waar hij kinderen van alle leeftijden zal meenemen in zijn bijzondere verhalen. De interactieve shows van Walter zullen +/- 15 minuten duren. (max. 6 shows binnen 2 uur).

Walters Rariteitenkabinet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Walters Rariteitenkabinet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Walters Rariteitenkabinet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Walters Rariteitenkabinet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Walters Rariteitenkabinet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Walters Rariteitenkabinet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Walters Rariteitenkabinet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Walters Rariteitenkabinet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!