Charly Luske boeken?

Charly-Luske-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Ook met muzikanten te boeken

Charly Luske boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Charly Luske

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Met een passie voor muziek vindt Charly zijn weg in de showbizzwereld, waarin hij zijn veelzijdigheid op verschillende podia laat zien als muzikant, acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator.

Toen Charly twaalf jaar was nam hij, aangespoord door zijn vader, klassieke zanglessen. Vier jaar later maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij samen met Gordon een duet zong. Hij werd geselecteerd voor de jongensgroep Velvet, waarvan hij een tijd deel uitmaakte en een hit scoorde met het nummer ‘Weg Van Jou’. Nadat de band uit elkaar viel, zong hij nog enige tijd in de jongensgroep X Marks The Spot. In 2000 speelde Charly in de musical Boy Band, waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen vertolkte.

Musical door de jaren heen

In 2003 stond hij met Froukje de Both en Linda Wagenmakers op het podium in de musical Love me just a little bit more. In 2004 deed Charly mee met het Nationaal Songfestival met het nummer She’ll take your breath away. Hij kwam terecht in de finale en behaalde de vierde plaats. In 2005 en 2006 speelde hij in de musical Turks Fruit de rol van Rick, als alternate van Antonie Kamerling. Ook was hij twee seizoenen te zien in de Nederlandse televisieserie Meiden van De Wit. Verder heeft hij gastrollen gespeeld in Costa! en ZOOP. In 2006 speelde hij in de musical The Wiz de titelrol als alternate van Danny de Munk.

In de Duitstalige rockmusical We Will Rock You vertolkte hij de hoofdrol, die werd opgevoerd in Keulen. In de musicalversie van Op Hoop van Zegen stapte hij in de rol van Geert. In het najaar 2009 was Charly te zien in de Nederlandstalige versie van The Full Monty. Vanaf augustus 2010 werd Nederlandstalige versie van We Will Rock You opgevoerd, waarin hij alternate zou zijn van Galileo en Britt. Luske nam tot februari 2011 de rol van Britt op zich, omdat collega Martin van der Starre geblesseerd was.

Boekingen Charly Luske

Velen kennen Charly van het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick en Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘It ’s a Man’s World’ van James Brown, dat meer dan een miljoen keer werd bekeken op social media en van positief commentaar werd voorzien door o.a. Daddy Yankee en Toni Braxton. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar. Hij moest echter in de halve finale zijn meerdere erkennen in Iris Kroes. In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte.

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers.

Charly Luske brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. De meest recente single Fly is uitgebracht in oktober 2016 en tevens titeltrack voor de Nederlandstalige film Fataal. Dit nummer schreef en zong hij met zanger en producer Brownie Dutch.

Kom in de stemming

Charly Luske boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Charly Luske te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Charly Luske wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Charly Luske viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Charly Luske online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Charly Luske boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Charly Luske kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Charly Luske boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!