Leona Philippo boeken?

leona philippo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Winnaar The Voice Of Holland (2012)

Leona Philippo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Leona Philippo

Leona Philippo geboren in Toronto op 1971 was al bekend als actrice in Lijn 32 en De Groeten Van Mike. In 2012 brak Leone door toen zij het derde seizoen van The Voice of Holland won. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van Johannes. Met haar versie van het Bon Jovi`s nummer ‘Livin’ on a Prayer’ wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Haar Carrière groeide explosief en zorgde voor samenwerkingen met diverse artiesten van Junky XL tot Afrojack.

Boekingen Leona Philippo

Direct na deze finale, kwam haar single ‘Waterfall’ uit. Leona reageert enthousiast: “Super blij en dankbaar ben ik voor alle positieve reacties op het programma Maestro; wat een fantastische tijd. Het heeft de essentie van muziek weer in mij aangewakkerd. Het heeft me een nieuwe kijk op muziek gebracht en al gauw ontstond de noodzaak om weer eigen muziek te creëren. Muziek die ik zelf heb geschreven, vormgegeven, en zelf uitgeef. Teruggaan naar de kern van muziek, dat was het doel, en binnen een paar uur ontstond ‘Waterfall’, dat ik heb geschreven voor mijn zoontje als een ‘houvast’ in drukke tijden.”

Multitalent Leona

In 2014 doet Leona Philippo mee met het zesde seizoen van de De beste zangers van Nederland. In 2016 nam zij deel aan de dirigeerwedstrijd Maestro, een televisieprogramma van AVROTROS. In maart van hetzelfde jaar 2016 won zij in de finale van Daan Boom met uitvoeringen van filmmuziek uit de film E.T. van John Williams en de Vijfde Symfonie van Ludwig van Beethoven.

In 2019 was Philippo te zien als een van de 100-koppige jury in het SBS6 televisieprogramma All Together Now.

Kom in de stemming

Leona Philippo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Leona Philippo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Leona Philippo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Leona Philippo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Leona Philippo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Leona Philippo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Leona Philippo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Leona Philippo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!