Chicco boeken?

Chicco-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Chicco boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chicco

Geboren op 4 december 2001 in het bruisende Den Haag, heeft Chicco van de Luijtgaarden zich snel ontpopt tot een veelbelovende artiest. Zijn doorbraak vond plaats in juni 2022 tijdens het spraakmakende televisieprogramma “De Hollandse Nieuwe” op SBS6, waar hij iedereen versteld deed staan met zijn onvergetelijke versie van het nummer “Adio Amore”.

Boekingen Chicco

Naast deze gedenkwaardige start, verwierf Chicco grote bekendheid met het aanstekelijke (WK) nummer “Veeg Ze Van Het Matje”. Toch is het niet alleen zijn muziek die opvalt. Zijn unieke stijl, gekenmerkt door de iconische “Haagse Mat”, is net zo kenmerkend voor zijn persoonlijkheid als voor zijn muziek. Deze look die hij met trots draagt symboliseert niet alleen zijn eigenheid, maar weerspiegelt ook zijn band met de Haagse cultuur.

Chicco van de Luijtgaarden op ieder feestje boeken

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Chicco al terugkijken op een indrukwekkende start van zijn muzikale carrière. Chicco van de Luijtgaarden is zonder twijfel een naam om nauwlettend in de gaten te houden!

Kom in de stemming

Chicco boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chicco te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chicco wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chicco viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chicco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chicco boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chicco kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chicco boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!