Jeroen van Zelst boeken?

Jeroen-van-Zelst-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jeroen van Zelst boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij.

Boekingen Jeroen van Zelst

In 2014 kwam Jeroen met zijn debuutalbum: Alle Remmen Los! In het voorjaar van dat jaar won hij de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Sinds 2014 heeft Jeroen alles behalve stilgezeten, van een hardstyle plaat met Ransom (Beesten Van De Nacht) tot de tropische deuntjes van zijn plaat Billekes, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop. Niet alleen met muzikaal maar ook online is Jeroen een duizendpoot, van TikTok tot Facebook & Instagram. Met zijn gevoel voor humor weet hij overal de lachers op zijn hand te krijgen.

Jeroen van Zelst ook veel geboekt met carnaval

Jeroen is een veel geziene zanger tijdens carnaval. Hij noemt het zelf ook het mooiste feest van het jaar. Jeroen is zowel binnen als buiten de carnavalsperiode een veel geboekte feestzanger in kroegen, op feesten en partijen. Jan Biggel schreef de nieuwe hit, Jeroen van Zelst maakt er een knaller van: Ik Wil Met Jou Naar Bed!

Jouw Liefste Wens

Jeroen van Zelst staat bekend om zijn aanstekelijke muziek, energieke optredens en natuurlijk veel humor. Nú uit de feestversie van de hit ‘Jouw Liefste Wens’. Het nummer van de Nederlandse band: De Paladijns. Het nummer werd uitgebracht in 1982 en groeide uit tot een hit in Nederland. In 2024 is het nummer weer populairder dan ooit en daar doet Jeroen van Zelst in geheel eigen wijze nog een schepje bovenop!

Jeroen van Zelst is ook bekend van:

Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury- Aanstormend Talent Festival Van Het Levenslied- Hits o.a. Houdoe en Bedankt, Dansen, Boeren- Duet met Arjon Oostrom; Ze Is Veel Ouder- Sensation Waailand Anthem; Beesten Van De Nacht

Kom in de stemming

Jeroen van Zelst boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen van Zelst te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen van Zelst wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroen van Zelst viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroen van Zelst online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen van Zelst boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroen van Zelst kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroen van Zelst boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!