Chris Alain boeken?

Chris-Alain-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Chris Alain boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chris Alain

Chris Alain nam in 2018 deel aan The Voice Of Holland, waar hij niet alleen het publiek thuis wist te verbazen, maar ook vier coaches overtuigde om hun iconische rode draaistoelen te draaien. Als achtergrondzanger heeft hij zijn vocale talent ingezet voor bekende Nederlandse artiesten, waaronder Ali B, VanVelzen, Brownie Dutch, Shirma Rouse en SERA.

Boekingen Chris Alain

Naast het creëren van zijn eigen originele muziek en samenwerkingen deelt Chris ook opmerkelijke covers op zijn YouTube- en TikTok-kanalen. Deze covers hebben niet alleen miljoenen views op TikTok gegenereerd, maar zijn ook opgemerkt door internationale grootheden zoals Bebe Rexha, Demi Lovato, Lucas & Steve, Topic, Dan + Shay en Sam Fischer.

Ook succesvol op TikTok en YouTube

Ook beroemde Nederlandse artiesten, waaronder Davina Michelle, Jake Reese en S10, hebben zijn covers gedeeld. De internationale Duitse superster Zoe Wees reageerde enthousiast op Alain’s cover van haar nummer ‘Girls Like Us’ in een video voor Glamour Germany, waarbij ze alleen maar in superlatieven sprak. Naast zijn muzikale bezigheden is Chris ook te horen als radio-dj bij de nationale radiozender NPO FunX.

Kom in de stemming

Chris Alain boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chris Alain te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chris Alain wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chris Alain viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chris Alain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chris Alain boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chris Alain kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chris Alain boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!