Chris Bauer boeken?

Chris-Bauer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitor set + DJ

Chris Bauer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chris Bauer

Chris Bauer bracht in 2024 zijn allereerste single “Vlinders” uit en zette daarmee de eerste stap in de showbizz voetsporen van zijn bekende vader Frans Bauer. Qua repertoire neemt Chris een afslag want ondanks zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek verkiest hij de pop kant.

Chris Bauer boeken

Naast zijn allerlaatste hit zingt Chris een aantal covers van zijn favoriete artiesten met een feestelijke inslag. Frans Bauer Jr. deelt het podium met z’n broer als DJ / MC. Samen staan ze garant voor een groot feest der herkenning.

Chris deelt podium met Frans Bauer Jr.

De broers veroverden de harten van miljoenen mensen in de hit serie “De Bauers – 20 jaar later”. In de eerste serie speelden ze nog een bijrol, maar sinds de laatste serie staan ze zelf vol in de spotlights. Graag gezien en gewaardeerd op alle social media, maar nu ook, op veler verzoek, Live on Stage.

Kom in de stemming

Chris Bauer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chris Bauer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chris Bauer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chris Bauer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chris Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chris Bauer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chris Bauer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chris Bauer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!