Henk Dissel boeken?

henk dissel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Henk Dissel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Henk Dissel

Henk Dissel wist al op jonge leefttijd dat zijn zanger wilde worden. Na vele deelnames aan diverse talentenjachten nam Henk deel aan Tros Sterren.NL Academy. Aan de hand van zijn prestaties door deelname aan deze acedemy kreeg Henk Dissel zijn 1e platencontract aangeboden. De definitieve doorbrak kwam met de ‘Een Bom’ (2012).  Door de alsmaar stijgende populariteit van Henk Dissel ontgingen ook de Toppers niet het succes.Henks stijgende bekendheid en zij nodigden hem in 2012 uit. En zo stond Henk in dat jaar op het immense grote podium in een uitverkochte Amsterdam Arena.

Boekingen Henk Dissel

Getuige de miljoenen streams voor de  singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent bijna iedereen inmiddels wel Henk Dissel. In Maart 2016 volgde het debuutalbum “Stap voor Stap” Op deze zelfde dag organiseerde hij ook zijn eigen concert in Bunnik. De populariteit blijft stijgen en Henk betreedt de immens grote bühne in een  uitverkocht AFAS Live. Sinsddien wordt hij met open armen ontvangen op feesten als de Tros Muziekfeesten op het Plein, Dutch Valley en ook in het land is Henk Dissel populair. Optredens van Groningen tot Maastricht en van Goes tot Hoorn overal is hij een graag geziene gast en worden zijn nummers luidkeels meegezongen.

Ruim 5 jaar na het verschijnven van “Een Bom” wordt deze single met goud bekroond. Net als iedere artiest doet Henk Dissel ook dit op eigen kracht. Hij wordt omringt door een team van enthiousiaste mensen die zijn steun en toeverlaat zijn. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman worden vele hits geschreven.

Het Cafeetje

In 2017  brengt Henk een single uit met Tim Douwsma. Deze single was zo`n gigantisch succes dat ze  zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. En nog steeds klinkt deze single “Het Gevoel” met regelmaat door de cafe`s en wordt volop gedraaid op radio zenders als SterrenNL en RadioNL. In 2018 verschijnt de single ‘Het Cafeetje’, deze single zet direct ieder cafe op zijn kop.

Iedere kroegbaas in Nederland krijgt een uitnodiging van Henk om hun kroegnaam aan te leveren waarop hij voor ieder cafe een gepersonaliseerd kroeglied inzingt. Ruim 300 cafe`s doen hier aan mee, door deze actie word er volop gestreamt, de kroeg met de meeste streams krijgt een gratis optreden aangeboden.

Brabanthallen

Henk Dissel houdt net als zijn vele fans uit Brabant van een feestje. Samen delen ze een liefde voor de Zuidelijke provincie Brabant. Henk besluit om een concert te gaan geven in de Brabanthallen in Den Bosch. De zaal liep over van het publiek en werden 4 uur lang getrakteerd met alle hits van Henk. Ook waren er diverse collega artiesten die het concert compleet maakte. Dino Music

In de zomer van 2021 tekend Henk Dissel een exclusieve platendeal bij het label, Dino. Een label dat meewerkt aan o.a. de carrieres van Andre Hazes, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Rene Karst en vele andere.
Het is duidelijk dat Nederland voorlopig nog niet af is van de sound van Henk Dissel.

Kom in de stemming

Henk Dissel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henk Dissel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henk Dissel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Henk Dissel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Henk Dissel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henk Dissel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Henk Dissel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Henk Dissel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!