Crazy Cupcake Show boeken?

crazy cupcake show boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Crazy Cupcake Show boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Crazy Cupcake Show

Hoe crazy ben jij? Een crazy concept waarbij de gast zelf cupcakes moet maken in een razend snel tempo. Twee goedlachse hosts reiken een koptelefoon en een schort aan. Dan draait het rad… Door middel van de kleur waarop gedraaid wordt, is het karakter van de cupcake bepaald.

De gasten gaan direct aan de slag. Via de koptelefoons horen ze muziek en krijgen ze instructies. In ongeveer drie minuten is de opdracht om de mooiste, leukste of gekste cupcake te creëren. Ondertussen horen ze een bijpassend lied die matcht met de kleur en moet er meegezongen en gedanst worden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig, zoals rol fondant, gekleurde botercreme, vormpjes voor het uitsteken, bolletjes, snoepjes, vlaggetjes, et cetera.

Boekingen Crazy Cupcake Show

Uiteindelijk bepaalt de ‘deskundige jury’ wie de Crazy Cupcake Cup wint! En… over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden!

De Crazy Cupcake Show is een hilarische competitie die een erg kleurrijke toevoeging bied aan uw evenement. Het grote en kleurrijke decor is een echte aandachtstrekker en door de snelle rondes kunnen veel gasten genieten van deze crazy show.

Naast de Crazy Cupcake Show is de Funky Lolly Show ook ene erg leuke toevoeging. Iets minder competitie, maar net zo veel hilariteit en zoetheid.

Kom in de stemming

Crazy Cupcake Show boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Crazy Cupcake Show te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Crazy Cupcake Show wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Crazy Cupcake Show viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Crazy Cupcake Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Crazy Cupcake Show boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Crazy Cupcake Show kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Crazy Cupcake Show boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!