Magic Cocktailbar boeken?

magic cocktailbar boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Magic Cocktailbar boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Magic Cocktailbar

De magic cocktailbar is een mobiele entertainment cocktailbar voor feesten en beurzen waarin docktailshaking wordt aangevuld met hilarische bar-magic, verrassende balloon-art, snelle flair-bartending en veel interactie met het publiek. Tijdens deze party act wordt er gezorgd voor cocktails, shooters, muziek en uiteraard spetterend entertainment. De Cocktailbar is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, uw beursstand, of productpresentaties! De bartenders maken heerlijke docktails, goochelen voor u en versieren uw cocktails met de mooiste ballonnen.

Tijdens een show van De Cocktailbar schenken de bartenders alle bekende cocktails. Deze worden bereid met vers fruit. Er zijn altijd 100 tot 150 cocktails bij de prijs inbegrepen. De bartenders maken prachtige ballonnen aan uw cocktails vast waardoor alles nog feestelijke wordt. Op het Europees kampioenschap voor ballonartiesten werd De Cocktailbar uitgeroepen tot beste ballonnenentertainment act van 2010.

Boekingen Magic Cocktailbar

De bartenders zijn professionele goochelaars en vermaken u met bijzondere goochelshows. Zij lezen uw gedachten en weten precies welke cocktail u wilt drinken. Deze gedachten lees act was in 2009 te zien bij De Nieuwe Uri Geller show.

Magic Cocktailbar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Magic Cocktailbar te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Magic Cocktailbar wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Magic Cocktailbar viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Magic Cocktailbar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Magic Cocktailbar boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Magic Cocktailbar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Magic Cocktailbar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!