Critical Mass boeken?

critical mass boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Critical Mass boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Critical Mass

Critical Mass was een Nederlandse Happy Hardcore groep die in de periode 1995 tot 1999, ten tijde van de Happy Hardcore hype, enkele hits in de Nederlandse top 40 scoorde. De groep bestond uit onder meer Huib Schippers (producer), Dave van Hasselaar (producer) en Ed Bout (producer). Later sloot Ludmilla Odijk (zangeres) en MC Energy zich ook bij de groep aan.

Commerciële Happy Hardcore

In 1994 komt de Rotterdamse producer Ed Bout in contact met producer Dave van Hasselaar. Samen besluiten zij een nieuwe groep op te richten. het duo krijgt een opdracht van gabberorganisatie ID&T Records om commerciële Hardcore te maken. Met ”Dancing Together” scoort Critical Mass een hit. Hetzelfde jaar nog krigjt Critical Mass een gezicht met zangeres Ludmilla Odijk en MC energy.

Samenwerking met 2 Unlimited

In 1996 scoort de bandgroep met singles als ”Burnin’ Love”, ”Believe In The Future” en ”Happy Generation” enkele Top 40 hits. Later dat jaar kondigt ID&T aan dat Critical Mass spoedig samen wordt gevoegd met 2 Unlimited.

Andere muziekstijlen

In 1997, wanneer de happy hardcore rage in Nederland langzaam zijn einde nadert, brengt de groep de single ”Together In Dreams” uit. Deze doet het een stuk minder goed dan verwacht. Bout en Van Hasselaar besluiten hun muziekcarrière een wending te geven door over te stappen naar andere muziekstijlen.

In 1999 komt de laatste single uit, genaamd ”In Your Eyes”.

Boekingen Critical Mass

In 2008 trad de groep in originele bezetting weer op, op verschillende Happy Hardcore feesten en zijn weer volop in de scene door de 90’s revival.

Critical Mass is te boeken als tape act én als dj team!

Kom in de stemming

Critical Mass boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Critical Mass te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Critical Mass wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Critical Mass viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Critical Mass online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Critical Mass boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Critical Mass kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Critical Mass boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!