D-licious Christmas boeken?

D-licious-christmas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

D-Licious Christmas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie D-Licious Christmas

Warmte op een koude winterdag! De zangeressen van D-licious Vocals are jingling all the way als ze hun Kerstprogramma ten gehore brengen! Zij dromen samen met jou van een White Christmas of vertellen je gasten dat het een Cold Christmas without them zal zijn. Ze delen hun Favourite Things of vertellen het gezelschap dat Santa Claus is coming to town.

Keuzemenukaart met Christmas Carols

Een optreden kan a capella worden verzorgd, of met een gitarist of pianist. De zangeressen hebben bij het a capella programma een muzikale keuzemenukaart met Christmas Carols, recente Kersthits en sfeervolle andere songs bij zich. De gasten kiezen een muzikaal “gerechtje” uit en dat zingt D-licious dan ter plekke a capella. D-licious Vocals kan ook de gasten van het feest zingend ontvangen bij de ingang van de feestlocatie.

Boekingen D-Licious Christmas

D-licious Vocals: het best klinkende cadeautje onder de Kerstboom – Straight to your heart! Geschikt voor Kerstdiners, bedrijfsfeesten, restaurants, hotels, Kerstmarkten, eindejaarsrecepties en Nieuwjaarsborrels

Kom in de stemming

D-licious Christmas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om D-Licious Christmas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u D-Licious Christmas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met D-Licious Christmas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u D-Licious Christmas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

D-Licious Christmas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u D-Licious Christmas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

D-Licious Christmas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!