Merry Jazzmas Trio boeken?

Merry-Jazzmas-Trio-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Merry Jazzmas Trio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Merry Jazzmas Trio

We wish you a… Merry Jazzmas! Dat is het gevoel waarin deze muzikanten uw feest zullen dompelen. Het Merry Jazzmas Trio (Rico op de contrabas, Vincent op gitaar en Pietern op de Sax) – speelt jazz standards en kerstmuziek in jazzy stijl en ze doen dat met hart en ziel.

Spelen samen sinds 1998

Ze zijn studiegenoten van het Hilversums conservatorium en spelen al weer sinds 1998 samen. Deze formatie is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw kerstreceptie, – borrel of ander samenzijn.Zij zijn “de kabbelende golfjes waar uw conversaties op drijft”. Nooit te hard, altijd stijlvol!

Boekingen Merry Jazzmas Trio

Desgewenst is dit trio ook mobiel inzetbaar en kan dan op verschillende plekken de gasten toespelen. Het is eveneens mogelijk om deze triobezetting uit te breiden met een percussionist en/of een zangeres. Let op! Dit trio kan niet buiten spelen op Kerstmarkten, braderiën of in openlucht Winkelcentra. De instrumenten van de artiesten zijn niet opgewassen tegen koude weersomstandigheden.

Merry Jazzmas Trio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Merry Jazzmas Trio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Merry Jazzmas Trio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Merry Jazzmas Trio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Merry Jazzmas Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Merry Jazzmas Trio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Merry Jazzmas Trio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Merry Jazzmas Trio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!