Damian Twilt boeken?

Damian-Twilt-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Damian Twilt boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Damian Twilt

Damian Twilt is geboren op 08 maart 2000 in Monster. Op vroege leeftijd kwam Damian in aanraking met drummen en was na schooltijd hier niet achter weg te slaan. In de loop der jaren begon hij zich hier meer in te verdiepen en besloot om zelf ook in de muziek bezig te zijn. Zi keerde hij zichzelf aan om muziek te draaien wat op jonge leeftijd al resulteerde in boekingen op feestjes in onder andere Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. In 2016 behaalde Damian zelfs de eerste plek tijdens de DJ clash van Dancetour.

Naast het draaien begon Damian ook met het produceren van eigen muziek. Dit werd al snel opgepakt door verschillende mensen en zo kwamen zijn eerste ghost productie aanvragen voor verschillende DJ’s uit de Nederlandse urban scene binnen. Later begon Damian ook zelf muziek uit te brengen onder zijn eigen naam ‘’Damian Twilt’’. Zo bracht hij in 2018 zijn eerste eigen singles ‘Sin Compromiso’ & ‘Zona De Amistad’ uit. Beide tracks kwamen in de ‘Viral Top 50’ op Spotify en beide tracks zijn goed voor 1,5 miljoen streams. Naast de support die hij kreeg van zijn collega DJ’s werden de tracks ook gesupport op de radio bij FunX en SLAM!.

Boekingen Damian Twilt

Momenteel is Damian druk bezig om zichzelf nog meer te ontwikkelen als producer en DJ. In de toekomst zul je nog veel vaker zijn naam voorbij horen komen. Houd Damian Twilt zijn social media kanalen in de gaten om niks te missen rondom hem.

Kom in de stemming

Damian Twilt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Damian Twilt te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Damian Twilt wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Damian Twilt viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Damian Twilt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Damian Twilt boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Damian Twilt kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Damian Twilt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!