The Boy Next Door Boeken?

The-Boy-Next-Door-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Boy Next Door boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Boy Next Door

Deze favoriete buurjongen ken je sowieso van zijn track ‘Whenever’ waarmee hij in samenwerking met Kris Kross Amsterdam & Conor Maynard luistercijfers behaalde waar elke artiest van droomt. ‘Whenever’ stond binnen 20 uur op de nummer #1 plek in de iTunes top 100 en met meer dan 250 miljoen streams behaalde deze wereldhit de platinum status in meerdere landen. Met zijn andere monsterhit ‘La Colegiala’ feat. Jody Bernal en zijn tracks ‘Camouflage’ (met o.a. Sjaak) en ’Melody ’ heeft The Boy Next Door bewezen dat hij elk publiek kan laten dansen op zijn eclectische sound.

Boekingen The Boy Next Door

De veelzijdigheid van deze man laat hij niet alleen zien in zijn muziek maar ook in zijn voorkomen en verschijning. Zijn gezicht was levensgroot te bewonderen op Time Square in New York, of wellicht heb je hem al voorbij zien komen op een van de grootste festivals waar hij heeft gestaan zoals Mysteryland, Dance valley en velen andere plekken in Europa. Zijn nieuwste track genaamd ‘Gone Tomorrow’ is zijn eerstvolgende release op de planning. Opnieuw een perfecte match met zijn unieke stijl en een track die je zeker niet wilt missen deze dagen. Het moge duidelijk zijn de reeds behaalde successen van The Boy Next Door slechts een voorbode zijn op de vele mijlpalen die zullen volgen.

Kom in de stemming

The Boy Next Door Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Boy Next Door te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Boy Next Door wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Boy Next Door viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Boy Next Door online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Boy Next Door boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Boy Next Door kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Boy Next Door boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!