Das Tirol Team boeken?

Das-Tiroler-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 of 2 x 70 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Polka met een Oberkrainersausje

Das Tiroler Team boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Das Tiroler Team

Stop je nummers als Super Trouper (ABBA), Like a Virgin (Madonna) en Proud Mary (Tina Turner) in een blender met traditionele Oberkrainer en Polka muziek, dan krijg je precies de muziek die Das Tirol Team speelt… Maar dan ook nog eens volledig live! Das Tirol Team is dé nieuwe Oberkrainersensatie van het zuiden.

Boekingen Das Tiroler Team

Hun sound is herkenbaar door de nummers van Global Kryner en te vergelijken met de vele Oberkrainer formaties die u alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen, maar dan met een verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik! Een unieke mix van live popmuziek met een Polka / Oberkrainersaus, maakt hun formatie een unieke act in Nederland. Bent u op zoek naar een unieke live act met een unieke sound, dan bent u bij Das Tirol Team aan het juiste adres!

Vanaf 2020 is de band ook te boeken in XL versie, d.w.z. de huidige bezetting aangevuld met een energieke drummer en bastigarist voor een nóg hoger feestgehalte! Neem vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen!

Van Oberkrainer naar Polka Liveband!…

Wellicht ken je ons van de vrolijke Oberkrainer filmpjes op YouTube? Of van één van de optredens op de vele gave podia in NL, België, Duitsland of Oostenrijk waar we sinds 2015 hebben gestaan?

We hebben de afgelopen jaren gewerkt aa neen unieke en eigen stijl van muziek maken en onze eigen identiteit. Maar denken dat we dit nog beter kunnen door het uitbreiden van ons concept. Per 2020 zijn we daarom omgegaan naar een nieuw liveband concept.

Met dit nieuwe concept bieden wij een volledig 9-koppige live band in Tiroler stijl, waarbij we op een unieke wijze wereldhits omtoveren tot Polka. Meer power!… Betere sound!… Maar vooral de verrassende twist die je van ons gewend bent.

We zijn te boeken voor één of meerdere sets… of “all the way”… avondvullend! Je kunt ons boeken op inprikbasis of met een volledig verzorgd licht- en geluidsprogramma via onze partner.

Een unieke stijl van muziek!

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9-koppige live band met een unieke sound in Nederland, Duitsland en België.
Onze sound is te vergelijken met formaties die je alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen. Maar dan met een verrassende twist tussen oberkrainer, pop en volksmusik.
Stop je nummers als Rock Mi, Mamma Mia! en Proud Mary in een blender met Oostenrijkse Polka muziek, dan krijg je de muziek die Das Tirol Team speelt, en dat volledig live!

Een eigen identiteit!

Het unieke aan Das Tiroler Team is dat wij hits die iedereen kan meezingen omtoveren tot Polka Pop. Een gegarandeerde formule dus voor ieder feestje!

Stimmung!… humor! en ook nog eens live! Geen muziekbanden die meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met 2 zangeressen, succes garantiert!

Kom in de stemming

Das Tirol Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Das Tiroler Team te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Das Tiroler Team wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Das Tiroler Team viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Das Tiroler Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Das Tiroler Team boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Das Tiroler Team kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Das Tiroler Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!