De Ballerina boeken?

de ballerina boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Ballerina boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Ballerina

De Ballerina is een prachtige, verrassende en een zeer stijlvolle korte show!

Tijdens uw feest of diner speelt een harpiste prachtige muziek. Deze harpiste kan als ‘Blue Harp’ op stelten worden ingezet of als klassieke harpiste met een mooie lange jurk. Plotseling wordt de harp onderbroken door een ‘rustige beat’ en vanuit het niets verschijnt een piccolo óp stelten met een ballerina als marionet pop aan touwtjes als verrassend intermezzo ten tonele. De marionet wordt tussen de tafels door binnengelopen. Een prachtig en verrassend moment waar de gasten met verbazing naar zullen kijken. Dan plaatst de piccolo de ballerina op har vaste plek of podium en knipt de touwtjes door, zet de handjes goed, en laat haar als ‘living statue’ staan. De piccolo verdwijnt uit de zaal en terwijl de harpiste weer begint te spelen komt De Ballerina na een tijdje tot leven.

Boekingen De Ballerina

Dan volgt een prachtige innemende klassieke dans tussen de gasten. Een fantastische interactie met de harpiste én het publiek. Als haar dans klaar is, verstijft de ballerina weer tot marionet en komt de piccolo binnenrennen om haar weer met veel omhaal weer mee te nemen uit de ruimte. Deze act is jaren geleden ontwikkeld en is nog steeds een spraakmakende entertainment invulling!

Kom in de stemming

De Ballerina boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Ballerina te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Ballerina wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Ballerina viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Ballerina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Ballerina boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Ballerina kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Ballerina boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!