Breakdance boeken?

Breakdance boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Breakdance boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Breakdance

Verrassende openings act van barok tot breakdance van klassiek naar nu
Bij deze spectaculaire openingsact is niets wat het lijkt. Uw gasten worden al bij de ontvangst compleet op het verkeerde been gezet. Wat eerst lakeien lijken uit de tijd van Mozart of Bach, blijken de beste breakdancers van Nederland te zijn. Een waanzinnig spektakel, geschikt als openingsact van een feestavond, “break” in een congresprogramma, of bij een product introductie. Ook als ‘gewone’ breakdansers zijn zij zeer spectaculair! Ohhs en Ahhs verzekerd!

De beste breakdancers van Nederland

Tijdens de ontvangst heten de lakeien en hofdames in prachtige barokke kostuums en jurken uw gasten welkom met gracieuze bewegingen en buigingen. Ze praten niet, maar ze hebben wel iets geks: een tik. Af en toe maken de lakeien een vreemde ongecoördineerde beweging. Ze verdwijnen even van het toneel en komen later terug en bewegen zich naar een podium alwaar de transformatie naar hippe, spectaculaire breakdancers begint! De klassieke lakeien zijn niet wat ze lijken: zij zijn de beste breakdancers van Nederland! Een spectaculaire openingsact waarin de Barok door hippe breakdancers in een modern jasje wordt gezet.

Boekingen Breakdance

Optioneel kan tijdens de ontvangst van de gasten ook nog een klassiek barok trio met clavecimbel spelen op de achtergrond om het totaalplaatje te completeren.

Breakdance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Breakdance te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Breakdance wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Breakdance viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Breakdance online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Breakdance boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Breakdance kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Breakdance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!