De Bushalte boeken?

de bushalte boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Max. 3 acts, ook combinatie mogelijk

De Bushalte boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Bushalte

Vlakbij uw locatie staat ineens een bushalte. Bij die bushalte staan de twee zussen Det en Zus van de Ven. Twee typische vrouwen uit een klein dorp, eeuwige vrijgezellen met een eigen visie op de wereld en op elkaar.
Zij bekijken wat voorbij komt, en geven commentaar op alles wat ze zien.

Det weten, dankzij uw input, opvallend veel van uw bedrijf en van bijvoorbeeld de jubilaris. Ook de bushalte zit in het complot want de namen van de haltes waar de bus zou moeten stoppen komen erg bekend voor…….
De bushalte kan overal staan, ook tijdens een uitje van het bedrijf, incentive of een ander gewenste plek. Binnen of buitenland, het maakt niet uit. Hoe verrassend is het immers om Det en Zus eerst op het vliegveld tegen te komen, maar ook op uw bestemming in het buitenland?!

Boekingen De Bushalte

Een mooie entree-act bij een feestelijk evenement, tevens geschikt voor familiedagen, open-dagen, incentives en met hun ludieke maatwerk-act voor bijvoorbeeld een congres of een jubilaris. Graag overleggen we met u over alle mogelijkheden met deze unieke retro-act zoals een speciaal lied, gedicht of kleine sketch.

De Bushalte boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Bushalte te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Bushalte wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Bushalte viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Bushalte online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Bushalte boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Bushalte kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Bushalte boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!