De Griezelbus boeken?

de griezelbus boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Griezelbus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Griezelbus

In de Griezelbus worden griezelverhalen verteld door schrijver P. Onnoval. Binnen in de bus is het donker maar het is ook mogelijk dat Onnoval voor de bus voorleest want zo word de binnenkant van de bus nog griezeliger.

Toch kun je enkele voorwerpen zien, zoals bijvoorbeeld een strop, kattengras, een stoel en een taart.

Boekingen De Griezelbus

Elk voorwerp heeft een eigen verhaal wat voorgelezen wordt door Onnoval. Indien er veel kinderen zijn kan er slechts 1 verhaal worden verteld, zijn er minder kinderen, dan mogen ze bijvoorbeeld 5 verhalen na elkaar horen.

Er is altijd interactie met het publiek. De kinderen mogen gezamenlijk beslissen over welk voorwerp een verhaal wordt verteld. Eén van de passagiers heeft een akelig geheim. Durf jij in te stappen?

Chauffeur Beentjes helpt de kinderen instappen en Onnoval vertelt verhalen uit het boek Griezelbus 1. Het mini live theater bestaat ook tot de mogelijkheden en kan Onnoval samen met Beentjes en de andere gasten diverse sets uit de boeken van de Griezelbus spelen. De klant kan aangeven hoe lang de voorstellingen duren.

De Griezelbus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Griezelbus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Griezelbus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Griezelbus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Griezelbus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Griezelbus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Griezelbus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Griezelbus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!