De Grote Piratenshow boeken?

de grote piratenshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid en decor

icon-notice

Opmerking

Vele andere boekingsmogelijkheden

De Grote Piratenshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Grote Piratenshow

Voor stoere kinderen biedt Rinaldo de Grote Piratenshow aan, een act vol interactieve goocheltrucs. Veel kinderen willen in hun fantasie een stoere piraat zijn en bij Kapitein Rinaldo mag dat! Met eigen piratendecor en bijpassende muziek maakt hij er een spektakel van. Buikspreken, ballonfiguren en een wedstrijdje tussen de kinderen maken deel uit van het themaprogramma.

Verkleed als piraat gaat Rinaldo samen met de kinderen op zeeroversavontuur. Hierbij heeft hij de hulp nodig van het publiek, die hij op geheel passende wijze binnen het thema betrekt. Zo wordt één van de assistenten ter plekke ook verkleed als piraat en krijgt hij of zij de rol van schatbewaarder. Maar het zou niet een show van Rinaldo zijn als er geen vreemde en verrassende dingen gebeuren!

Boekingen De Grote Piratenshow

Tijdens de reis door de piratenwereld komen ze mummies, skeletten en vergeetachtige piraten tegen. Verder leggen twee dappere zeerovers het tegen elkaar af in een wedstrijd knopen leggen.

Als showstopper haalt Rinaldo buikspreekpop Charlie aan boord. Deze ietwat ondeugende en grappige aap bezorgt de kinderen buikpijn van het lachen.

De Grote Piratenshow is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een afwisselende themashow voor bijvoorbeeld een buurt-, school-, carnavalsfeest of kindervakantiewerk.

De Grote Piratenshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Grote Piratenshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Grote Piratenshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Grote Piratenshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Grote Piratenshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Grote Piratenshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Grote Piratenshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Grote Piratenshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!