De Jongens van Je Weet Wel boeken?

de jongens van je weet wel boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

incl. monitorset

De Jongens van Je Weet Wel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Jongens van Je Weet Wel

De Jongens van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Deze piano-entertainers spelen alles (alles? Ja echt ALLES!) dus vraag direct je favoriete nummer aan: “Je weet wel, dat ene liedje”. De hits vliegen je om de oren en komen in duizelingwekkend tempo voorbij!

Weet je nog: die guilty-pleasure die je al tijden niet meer hebt gehoord? Die ene hit waarbij je met je collega’s altijd keihard mee zingt? Of het nummer waar jullie voor het eerst samen op dansten? Pak een kaartje en “zeg ’t maar”!

Met meer dan 400 optredens per jaar is ‘De Jongens van Je Weet Wel’ de meest geboekte live pianoshow van Nederland. Heb je liever een intieme setting, of ga je voor De Grote Jongens? Met een keuze uit drie varianten is er altijd een bezetting die perfect aansluit bij jouw evenement.

Boekingen De Jongens van Je Weet Wel

Als jij op zoek bent naar een feestelijke sing-a-long avond waarbij alle voetjes op de dansvloer zijn ben je hier aan het goede adres. Nodig De Jongens van Je Weet Wel uit en het dak gaat er gegarandeerd af, want deze mannen zijn niet te stoppen!

Wil je een complete Avond van Je Weet Wel? Denk dan aan de DJ van Je Weet Wel. Geen gewone DJ, maar een DJ-entertainer die samen met De Jongens zorgt voor een gehele avond non-stop entertainment! De DJ warmt de zaal op, en houdt, aansluitend op het optreden van de Jonge,s iedereen op de dansvloer. Informeer naar de mogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden

De Kleine Jongens van Je Weet Wel

Less is more! Dit is de succesformule waarmee de Jongens wekelijks bewijzen dat je groot kunt worden door klein te blijven.

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drummer-entertainer

De entertainers spelen wat jullie willen horen en ze wisselen ook wel eens van plaats… Het publiek is de grote winnaar!

De Jongens van Je Weet Wel

De meest geboekte variant van De Jongens is goed voor ieder groot (of klein) feest. De meest veelzijdige band van Nederland komt naar je toe…

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drummer-entertainer
 • 1 gitaar-entertainer

Zorg dat je goed verzekerd bent, want met deze bezetting gaat het dak er gegarandeerd af!

De Grote Jongens van Je Weet Wel

Voor degene die niet kan kiezen en gewoon het allergrootste wil, hebben we de “De Grote Jongens van Je Weet Wel”. Vier top-entertainers op één podium!

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drum-entertainer
 • 1 gitaar-entertainer
 • 1 trompet-entertainer

Deze bezetting is het paradepaardje van “De Jongens van Je Weet Wel”.

Kom in de stemming

De Jongens van Je Weet Wel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Jongens van Je Weet Wel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Jongens van Je Weet Wel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Jongens van Je Weet Wel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Jongens van Je Weet Wel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Jongens van Je Weet Wel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Jongens van Je Weet Wel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Jongens van Je Weet Wel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!