De Kroegadours boeken?

Kroegadours-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De Kroegadours boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Kroegadours

Het is feesten geblazen als feestduo De Kroegadours er zijn! Frits en Loek brengen “stimmung” en gezelligheid op elk denkbaar feest. Met een unieke mix van koperblazers, pakkende zang en uitgebreid feestrepertoire is het dus feesten geblazen. Ook een echte Oostenrijkse houten alphorn van 4,3 meter behoort tot het Kroega-arsenaal. Of het nou gaat om een kleine kroeg of een groter evenement, de Kroegadours weten de juiste toon te zetten. Bij elk nummers wordt gezongen en getoeterd.

Boekingen De Kroegadours

De nummers volgen elkaar in een snel tempo op. In 30 minuten passeren zo’n 15 á 20 nummers de revu. Bij het nummer “Alphorn Zauber” wordt de alphorn bespeelt en krijgt nadien ook het publiek de gelegenheid/kans om een toon uit dit lange houten instrument te toveren. Dus volop interactie. Laat u door dit unieke act verrassen want er is geen tweede duo die deze capriolen uithaalt op de bühne.

De Kroegadours, twee uit-de-Limburgse-klei-opgetrokken kerels, die dicht bij de oorsprong van gezellig feesten blijven. Voortgekomen vanuit fanfare, feestbands en bigband. Hou je van blaasmuziek, lekkere gezellige feestnummers, interactie, “eens wat anders”,…dan De Kroegadours.

Kom in de stemming

De Kroegadours boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Kroegadours te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Kroegadours wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Kroegadours viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Kroegadours online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Kroegadours boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Kroegadours kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Kroegadours boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!